Cum se prepara Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă:
Reteta de piscoturi o gasesti AICI .
Separă albușurile de gălbenușuri.
Pune albușurile într-un bol, un praf de sare și mixează-le bine până se albesc și capătă...
Cum se prepara Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei:
Într-o cratiță, pune orezul și 250 ml apă. Fierbe orezul la foc mic până absoarbe aproape toată apa. Toarnă laptele peste orez și amestecă bine. Adaugă un praf de sare pentru a...
Cum se prepara aceste Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară:
Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.
Separă albușurile de gălbenușuri.
Într-un bol, pune albușurile și un praf de sare. Mixează-le bine până se albesc și capătă...
Cum se prepara Rulada cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
Într-un bol, sparge cele 5 ouă. Pune un praf de sare, zahărul tos și...
Cum se prepara aceste Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid
Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.
Într-un bol, pune untul, un praf de sare și zahărul. Mixează bine până devine cremos untul, apoi încorporează un ou și esența de vanilie...
Cum se prepara aceste Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă
Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.
Într-un bol, pune untul, zahărul și esență de vanilie. Mixează bine toate ingredientele, apoi încorporează și cele două...
Cum se prepara Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată:
Rețeta de aluat o găsești AICI .
Mărunțește miezul de nucă.
Pune aluatul pe un blat de lemn uns cu foarte puțin ulei și întinde-l în strat egal, în...
Cum se prepara acest Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători:
Preîncălzește cuptorul la 190 grade C.
Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Așază prima foaie de aluat foietaj în tavă. Pune crema de ciocolată și...
Cum se prepara acest Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători
Pregătește aluatul după rețeta de aici .
După ce a crescut suficient, scoate aluatul pe un blat de lucru uns cu foarte puțin ulei și împarte-l în două părți egale....
Cum se prepara rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase:
Într-un bol, pune untura și smântâna, amestecă puțin. Adaugă esența de vanilie, gălbenușurile, coaja de lămâie și amestecă bine. Adaugă făina, un praf de sare și amestecă...
Cum se prepara Prăjitura cu mac și portocale - Desert aromat și delicios:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă rotundă cu diametrul de 24 cm.
Preîncălzește cuptorul la 160 grade C.
Într-un bol, pune untul la temperatura camerei, un praf de sare și zahărul....
Cum se prepara acest Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători:
Încălzește ușor laptele într-o cratiță.
Separat, într-un bol mic, pune drojdia uscată, 2 linguri de lapte călduț și o linguriță de zahăr. Amestecă puțin și...
Cum se prepara Cookies cu umplutură de nutella - Fursecuri fragede și delicioase:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Așază câte o linguriță de nutella, formând 10 grămăjoare, apoi pune tava la congelator pentru a se întări.
Într-un bol, pune untul,...
Cum se prepara Turta dulce - Deliciul aromat al sărbătorilor:
Într-o cratiță mică, pune la încălzit laptele, mierea, untul și zahărul brun. Lasă pe foc până se topesc ingredientele.
Într-un vas, pune făina, adaugă praful de copt, condimentele,...
Cum se prepara acest Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas:
Încălzește ușor laptele într-o cratiță.
Separat, într-un bol mic, pune drojdia uscată, 2 linguri de lapte călduț și o linguriță de zahăr. Amestecă puțin și lasă...
Cum se prepara Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Încălzește laptele într-o crăticioară, adaugă untul și puțin zahăr, esențele și un praf de sare....
Cum se prepara acesti Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși
Într-un bol, pune nutella și oul și mixează foarte bine. Adaugă făina și amestecă până obții un aluat omogen și dens.
Modelează bile din aluat și așază-le în tavă de copt tapetată cu...
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat:
Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă mare.
Scoate cotorul de la mere, apoi feliază-le la grosime de 1 cm. Amestecă zahărul cu scorțișoara....
Cum se prepara acest Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm.
Într-un bol mare, sparge cele 4 ouă, adaugă un...
Cum se prepara Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt (dimensiune 20 x 30 cm).
Într-un bol mare, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, 7 linguri de zahăr, esență...
Cum se prepara Rețeta de chec de post – Desert pufos și aromat:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec.
Într-un bol mare, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă apa minerală,...
Cum se prepara aceste Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă:
Într-un bol mare, amestecă făina cu un praf de sare, praful de copt și zahărul. Adaugă laptele de migdale și apa minerală, apoi esența de vanilie și de portocale. Amestecă ușor, apoi scoate...
Cum se prepara Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios
Într-un bol mare, cerne făina, adaugă un praf de sare, zahărul și pe cel vanilat. Amestecă ușor, apoi toarnă laptele amestecând continuu. Încorporează și uleiul și lasă compoziția...
Cum se prepara aceste Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană:
Cerne făina într-un bol mare și adaugă drojdia uscată. Amestecă ușor, apoi adaugă coajă rasă de lămâie și un praf de sare.
Încălzește laptele de migdale într-o cratiță,...
Cum se prepara aceste Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală
Pregătește întâi clătitele.
Într-un bol, sparge cele două ouă, pune un praf de sare, zahărul, esența de vanilie și amestecă ușor.
Separat, amestecă făina cu cacaua și...
Cum se prepara Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă oul cu zahărul și un praf de sare. Pune untul la topit, într-o...
Cum se prepara acesti Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment:
Într-un vas, încălzește laptele, adaugă untul, un praf de sare, zahărul și esență de vanilie. Lasă pe foc până se topește untul, apoi amestecă să se omogenizeze...
Cum se prepara Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală
Pregătește o tavă din silicon cu forme individuale pentru a monta acest desert.
Taie cataiful și rumenește-l într-o tigaie, în puțin unt topit. Cataiful trebuie să...
Cum se prepara Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală:
Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort cu diametrul de 26 cm.
Macină biscuiții și amestecă-i cu untul topit, apoi pune pesmetul în tavă și presează bine pentru a...
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează.
Sparge ouăle într-un...
Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă
Cum se prepara Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă: Reteta de piscoturi o gasesti AICI . Separă albușurile de gălbenușuri. Pune albușurile într-un bol, un praf de sare și mixează-le bine până se albesc și capătă...
Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei
Cum se prepara Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei: Într-o cratiță, pune orezul și 250 ml apă. Fierbe orezul la foc mic până absoarbe aproape toată apa. Toarnă laptele peste orez și amestecă bine. Adaugă un praf de sare pentru a...
Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară
Cum se prepara aceste Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară: Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Separă albușurile de gălbenușuri. Într-un bol, pune albușurile și un praf de sare. Mixează-le bine până se albesc și capătă...
Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă
Cum se prepara Rulada cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Într-un bol, sparge cele 5 ouă. Pune un praf de sare, zahărul tos și...
Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid
Cum se prepara aceste Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Într-un bol, pune untul, un praf de sare și zahărul. Mixează bine până devine cremos untul, apoi încorporează un ou și esența de vanilie...
Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă
Cum se prepara aceste Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Într-un bol, pune untul, zahărul și esență de vanilie. Mixează bine toate ingredientele, apoi încorporează și cele două...
Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată
Cum se prepara Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată: Rețeta de aluat o găsești AICI . Mărunțește miezul de nucă. Pune aluatul pe un blat de lemn uns cu foarte puțin ulei și întinde-l în strat egal, în...
Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători
Cum se prepara acest Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători: Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Așază prima foaie de aluat foietaj în tavă. Pune crema de ciocolată și...
Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători
Cum se prepara acest Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători Pregătește aluatul după rețeta de aici . După ce a crescut suficient, scoate aluatul pe un blat de lucru uns cu foarte puțin ulei și împarte-l în două părți egale....
Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase
Cum se prepara rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase: Într-un bol, pune untura și smântâna, amestecă puțin. Adaugă esența de vanilie, gălbenușurile, coaja de lămâie și amestecă bine. Adaugă făina, un praf de sare și amestecă...
Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios
Cum se prepara Prăjitura cu mac și portocale - Desert aromat și delicios: Tapetează cu hârtie de copt o tavă rotundă cu diametrul de 24 cm. Preîncălzește cuptorul la 160 grade C. Într-un bol, pune untul la temperatura camerei, un praf de sare și zahărul....
Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători
Cum se prepara acest Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători: Încălzește ușor laptele într-o cratiță. Separat, într-un bol mic, pune drojdia uscată, 2 linguri de lapte călduț și o linguriță de zahăr. Amestecă puțin și...
Cookies cu umplutură de nutella - Fursecuri fragede și delicioase
Cum se prepara Cookies cu umplutură de nutella - Fursecuri fragede și delicioase: Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Așază câte o linguriță de nutella, formând 10 grămăjoare, apoi pune tava la congelator pentru a se întări. Într-un bol, pune untul,...
Turtă dulce - Deliciul aromat al sărbătorilor
Cum se prepara Turta dulce - Deliciul aromat al sărbătorilor: Într-o cratiță mică, pune la încălzit laptele, mierea, untul și zahărul brun. Lasă pe foc până se topesc ingredientele. Într-un vas, pune făina, adaugă praful de copt, condimentele,...
Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas
Cum se prepara acest Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas: Încălzește ușor laptele într-o cratiță. Separat, într-un bol mic, pune drojdia uscată, 2 linguri de lapte călduț și o linguriță de zahăr. Amestecă puțin și lasă...
Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce
Cum se prepara Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Încălzește laptele într-o crăticioară, adaugă untul și puțin zahăr, esențele și un praf de sare....
Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși
Cum se prepara acesti Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși Într-un bol, pune nutella și oul și mixează foarte bine. Adaugă făina și amestecă până obții un aluat omogen și dens. Modelează bile din aluat și așază-le în tavă de copt tapetată cu...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat: Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă mare. Scoate cotorul de la mere, apoi feliază-le la grosime de 1 cm. Amestecă zahărul cu scorțișoara....
Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă
Cum se prepara acest Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm. Într-un bol mare, sparge cele 4 ouă, adaugă un...
Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos
Cum se prepara Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt (dimensiune 20 x 30 cm). Într-un bol mare, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, 7 linguri de zahăr, esență...
Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat
Cum se prepara Rețeta de chec de post – Desert pufos și aromat: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec. Într-un bol mare, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă apa minerală,...
Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara aceste Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă: Într-un bol mare, amestecă făina cu un praf de sare, praful de copt și zahărul. Adaugă laptele de migdale și apa minerală, apoi esența de vanilie și de portocale. Amestecă ușor, apoi scoate...
Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios
Cum se prepara Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios Într-un bol mare, cerne făina, adaugă un praf de sare, zahărul și pe cel vanilat. Amestecă ușor, apoi toarnă laptele amestecând continuu. Încorporează și uleiul și lasă compoziția...
Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană
Cum se prepara aceste Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană: Cerne făina într-un bol mare și adaugă drojdia uscată. Amestecă ușor, apoi adaugă coajă rasă de lămâie și un praf de sare. Încălzește laptele de migdale într-o cratiță,...
Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală
Cum se prepara aceste Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală Pregătește întâi clătitele. Într-un bol, sparge cele două ouă, pune un praf de sare, zahărul, esența de vanilie și amestecă ușor. Separat, amestecă făina cu cacaua și...
Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect
Cum se prepara Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă oul cu zahărul și un praf de sare. Pune untul la topit, într-o...
Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment
Cum se prepara acesti Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment: Într-un vas, încălzește laptele, adaugă untul, un praf de sare, zahărul și esență de vanilie. Lasă pe foc până se topește untul, apoi amestecă să se omogenizeze...
Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală
Cum se prepara Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală Pregătește o tavă din silicon cu forme individuale pentru a monta acest desert. Taie cataiful și rumenește-l într-o tigaie, în puțin unt topit. Cataiful trebuie să...
Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală
Cum se prepara Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală: Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort cu diametrul de 26 cm. Macină biscuiții și amestecă-i cu untul topit, apoi pune pesmetul în tavă și presează bine pentru a...
Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm. Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează. Sparge ouăle într-un...