Coace dovleacul si poti sa ii presari deja scortisoara deasupra.
Lasa-l sa se raceasca si apoi pune toate ingredientele in blender si porneste-l pentru 1 minut.
Pune in pahar si decoreaza cu scortisoara.
La preparare vom folosi un blender , un polonic, iar in loc de bol vom folosi un dovleac pe care l-am curatat in interior si l-am desenat in tema petrecerii.
Pentru inceput punem in blender ananasul, zaharul, ghimbirul, si jumatate din cantitatea de menta.
Mixam pana...
Daca doresti, poti inlocui mierea cu sirop de artar sau de agave. Punem toate ingredientele in blenderul Oster si mixam timp de 45 - 60 secunde. Paharul il vom glazura cu betisoare colorate pentru ornat prajituri.
Toarna bautura din blender si bucura-te de savoare ei :)
Cu cateva ore inainte de preparare, pune fructele in carafa, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la frigider pentru 2 - 3 ore.
Apoi pune in carafa frunzele de menta, sucurile de fructe, vinul si aperol, adauga gheata si amesteca cu o lingurita.
Paharele le...
Introducem toate ingredientele in blenderul Oster .
Pornim blenderul si mixam timp de 45 - 60 secunde.
Toarna bautura in pahar si bucura-te de savoarea ei!
Vom folosi un espressor Breville si un blender.
Pentru inceput, vom prepara un espresso . Pune in pahar espresso si zaharul, apoi amesteca-le cu o lingurita. Acum pune in blender inghetata, laptele si frisca lichida si mixeaza-le timp de 45 – 60 secunde, pana capata textura...
Pentru inceput vom face o gaura cat sa introducem blenderu l in pepene, apoi pe masura ce mixam, scoatem continutul si il punem separat intr-un bol unde adaugam votca, siropul de zahar si freshul de lamaie.
Daca am transformat tot interiorul in lichid este timpul sa il punem inapoi in...
Cu cateva ore inainte de preparare, pune in carafa fructele cubulete si ghimbirul, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la macerat in frigider pentru 2 - 3 ore.
Pune in carafa frunzele de busuioc, sucurile de fructe, vinul, adauga gheata si amesteca cu o...
Cum se prepara visinata
Pentru un litru de visinata ai nevoie de 300 de grame de visine, 300 grame de zahar si 500 ml alcool peste 90 de grade din cereal.
Pentru visinata perfecta, alegeti visine bine coapte si puneti-le intr- o sticla sau damigeana, in straturi alternative cu...
1. Stoarce sucul de la o jumatate de grefruit in shaker adauga gin, sirop soc, gheata.
2. Inchide shakerul agita puternic apoi strecoara in pahar peste gheata proaspata.
3. Complecteaza cu bere lage-pils pana sus.
4. Pentru o aroma mai intensa stoarce o coaja de la Grefruit deasupra...
Kir Royal ( 100 ml) : 17 ml afinata si restul spumant Rhein Extra Brut Imperial
Bellini (100 ml) : 33 ml nectar piersici s restul spumant Rhein Extra Brut Imperial
Buck”s Frizz (100 ml) : suc de portocale 20 ml si restul spumant Rhein Extra Brut Imperial
Încălziţi băutura pe bază de soia şi dacă doriţi, faceţi-o spumă.
Amestecaţi bine pudra de ceai MATCHA cu apa fierbinte şi turnaţi-o în băutura pe bază de soia.
Folosiţi zahăr sau sirop de arţar pentru a o îndulci.
Reţetă oferită de Cha No Ma,...
Fierbeţi 150 ml de băutură JOYA soia cu Calciu.
Turnaţi-o uşor într-o cafea dublă Espresso (o cafea foarte tare) prin intermediul unui pat pentru spumă.
Îndulciţi şi bucuraţi-vă de această băutură ca un vis minunată.
Reteta advertorial Joya
Se pune apa in ibric, apoi pliculetul de zahar vanilat si scortisoara. Se pune ibricul la foc moderat. Cind apa da in clocot, se adauga cele 3 linguri de cafea (nici rase, nici cu virf).
Se adauga doua linguri rase de miere
Smoothie pentru Halloween
Coace dovleacul si poti sa ii presari deja scortisoara deasupra. Lasa-l sa se raceasca si apoi pune toate ingredientele in blender si porneste-l pentru 1 minut. Pune in pahar si decoreaza cu scortisoara.
Punch de Halloween
La preparare vom folosi un blender , un polonic, iar in loc de bol vom folosi un dovleac pe care l-am curatat in interior si l-am desenat in tema petrecerii. Pentru inceput punem in blender ananasul, zaharul, ghimbirul, si jumatate din cantitatea de menta. Mixam pana...
Milkshake cu visine si inghetata
Daca doresti, poti inlocui mierea cu sirop de artar sau de agave. Punem toate ingredientele in blenderul Oster si mixam timp de 45 - 60 secunde. Paharul il vom glazura cu betisoare colorate pentru ornat prajituri. Toarna bautura din blender si bucura-te de savoare ei :)
Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut
Cu cateva ore inainte de preparare, pune fructele in carafa, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la frigider pentru 2 - 3 ore. Apoi pune in carafa frunzele de menta, sucurile de fructe, vinul si aperol, adauga gheata si amesteca cu o lingurita. Paharele le...
Milkshake cu zmeura si banana
Introducem toate ingredientele in blenderul Oster . Pornim blenderul si mixam timp de 45 - 60 secunde. Toarna bautura in pahar si bucura-te de savoarea ei!
Caffe Frappe cu inghetata de vanilie
Vom folosi un espressor Breville si un blender. Pentru inceput, vom prepara un espresso . Pune in pahar espresso si zaharul, apoi amesteca-le cu o lingurita. Acum pune in blender inghetata, laptele si frisca lichida si mixeaza-le timp de 45 – 60 secunde, pana capata textura...
Votca in pepene
Pentru inceput vom face o gaura cat sa introducem blenderu l in pepene, apoi pe masura ce mixam, scoatem continutul si il punem separat intr-un bol unde adaugam votca, siropul de zahar si freshul de lamaie. Daca am transformat tot interiorul in lichid este timpul sa il punem inapoi in...
Sangria picanta cu vin rosu si busuioc
Cu cateva ore inainte de preparare, pune in carafa fructele cubulete si ghimbirul, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la macerat in frigider pentru 2 - 3 ore. Pune in carafa frunzele de busuioc, sucurile de fructe, vinul, adauga gheata si amesteca cu o...
Cum se prepara visinata
Cum se prepara visinata Pentru un litru de visinata ai nevoie de 300 de grame de visine, 300 grame de zahar si 500 ml alcool peste 90 de grade din cereal. Pentru visinata perfecta, alegeti visine bine coapte si puneti-le intr- o sticla sau damigeana, in straturi alternative cu...
Cocktail cu Gin si Bere
1. Stoarce sucul de la o jumatate de grefruit in shaker adauga gin, sirop soc, gheata. 2. Inchide shakerul agita puternic apoi strecoara in pahar peste gheata proaspata. 3. Complecteaza cu bere lage-pils pana sus. 4. Pentru o aroma mai intensa stoarce o coaja de la Grefruit deasupra...
Cocktailuri: Kir Royal, Bellini, Buck”s Frizz
Kir Royal ( 100 ml) : 17 ml afinata si restul spumant Rhein Extra Brut Imperial Bellini (100 ml) : 33 ml nectar piersici s restul spumant Rhein Extra Brut Imperial Buck”s Frizz (100 ml) : suc de portocale 20 ml si restul spumant Rhein Extra Brut Imperial
Matcha Latte
Încălziţi băutura pe bază de soia şi dacă doriţi, faceţi-o spumă. Amestecaţi bine pudra de ceai MATCHA cu apa fierbinte şi turnaţi-o în băutura pe bază de soia. Folosiţi zahăr sau sirop de arţar pentru a o îndulci. Reţetă oferită de Cha No Ma,...
Macchiato pe baza de soia
Fierbeţi 150 ml de băutură JOYA soia cu Calciu. Turnaţi-o uşor într-o cafea dublă Espresso (o cafea foarte tare) prin intermediul unui pat pentru spumă. Îndulciţi şi bucuraţi-vă de această băutură ca un vis minunată. Reteta advertorial Joya
Cafea interactiva
Se pune apa in ibric, apoi pliculetul de zahar vanilat si scortisoara. Se pune ibricul la foc moderat. Cind apa da in clocot, se adauga cele 3 linguri de cafea (nici rase, nici cu virf). Se adauga doua linguri rase de miere
Cocktail Cuba libre
Mojito cocktail
Pina Colada Cocktail
Irish cofee
Shake de cafea cu lapte
Se amesteca ingredientele pina se marunteste gheata. Se adauga frisca si toping de ciocolata
Shake de inghetata si cafea
1. Amesteca toate ingredientele, cu exceptia granulelor de cafea, intr-un blender. 2. Serveste bautura cremoasa rezultata impreuna cu cateva granule de cafea instant presarate sursa: www.eva.ro