Bianca_Sacuiu

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 11.05.2013

RETETE8
PRIETENI32
Retete / Dulciuri

Biscuiti de casa

In Prajituri la 30 Mai 2013

Untura trebuie sa fie la temperatura camerei (eu am folosit untura pentru gatit de la Poiana Marului), este suficient daca o scoteti din frigider cu 30 de minute inainte de a incepe sa preparati coca pentru biscuiti. Untura se amesteca cu cele 2 oua, dupa care se adauga zaharul, apa,...

Tort Diplomat

In Torturi la 22 Mai 2013

Gelatina se pune in laptele rece la dizolvat, iar ouale(intregi) se bat bine cu zaharul. Se adauga gelatina cu laptele si se amesteca bine. Aceasta compozitie se fierbe in bain-marie pana se ingroasa. Apoi se lasa la racit. Se bate frisca bine, apoi se adauga fructele scurse de zeama si...

Prajitura Mozaic

In Prajituri la 11 Mai 2013

Se freaca zaharul cu margarina, apoi treptat, se adauga galbenusurile, coaja de lamaie/portocala, laptele si faina in care a fost pus in prealabil praful de copt si cele 2 linguri de cacao. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand aluatul este gata se prepara...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 03.06.2013

Cartofi copti in staniol

publicat la 30.05.2013

Biscuiti de casa

publicat la 28.05.2013

Bruschete cu mozzarella

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]