Untura trebuie sa fie la temperatura camerei (eu am folosit untura pentru gatit de la Poiana Marului), este suficient daca o scoteti din frigider cu 30 de minute inainte de a incepe sa preparati coca pentru biscuiti.
Untura se amesteca cu cele 2 oua, dupa care se adauga zaharul, apa,...
Gelatina se pune in laptele rece la dizolvat, iar ouale(intregi) se bat bine cu zaharul.
Se adauga gelatina cu laptele si se amesteca bine. Aceasta compozitie se fierbe in bain-marie pana se ingroasa. Apoi se lasa la racit.
Se bate frisca bine, apoi se adauga fructele scurse de zeama si...
Se freaca zaharul cu margarina, apoi treptat, se adauga galbenusurile, coaja de lamaie/portocala, laptele si faina in care a fost pus in prealabil praful de copt si cele 2 linguri de cacao.
Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Cand aluatul este gata se prepara...
Biscuiti de casa
Untura trebuie sa fie la temperatura camerei (eu am folosit untura pentru gatit de la Poiana Marului), este suficient daca o scoteti din frigider cu 30 de minute inainte de a incepe sa preparati coca pentru biscuiti. Untura se amesteca cu cele 2 oua, dupa care se adauga zaharul, apa,...
Tort Diplomat
Gelatina se pune in laptele rece la dizolvat, iar ouale(intregi) se bat bine cu zaharul. Se adauga gelatina cu laptele si se amesteca bine. Aceasta compozitie se fierbe in bain-marie pana se ingroasa. Apoi se lasa la racit. Se bate frisca bine, apoi se adauga fructele scurse de zeama si...
Prajitura Mozaic
Se freaca zaharul cu margarina, apoi treptat, se adauga galbenusurile, coaja de lamaie/portocala, laptele si faina in care a fost pus in prealabil praful de copt si cele 2 linguri de cacao. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand aluatul este gata se prepara...