BakeUpArtist

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.10.2016

RETETE54
PRIETENI185
Retete / Retete Delikat

Ciorba de peste cu ierburi de gradina

In Retete Delikat la 4 Iul 2018

Am pus la fiert ceapa și usturoiul întregi, cu puțină sare. După ce au fiert, le-am scos din oală și am adăugat morcovii și dovleceii tăiați. Până s-au înmuiat puțin morcovii, am decojit și tocat roșiile, apoi le-am adăugat în ciorbă. Am adăugat și vinul...

Tocana picanta de porc

In Retete Delikat la 29 Iun 2018

Pentru o preparare mai ușoară, folosiți o cratiță care merge băgată și în cuptor. Întâi am călit carnea în puțin ulei, până a căpătat puțină culoare, apoi am scos-o și am lasat-o departe. În ulei am adăugat ceapa și usturoiul tocat și am...

Gnocchi de casa cu sos carbonara

In Retete Delikat la 29 Iun 2018

Am început cu prepararea pastelor ; am fiert cartofii și am făcut un piure fin. Ca să obțin niște gnocchi foarte gustoși, ca în Italia, am asezonat piureul cu ierburi italiene Delikat și puțină sare. Nu a mai fost necesar să adaug altceva, acest condiment este foarte...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 29.06.2018

Gnocchi de casa cu sos carbonara

publicat la 29.06.2018

Tocana picanta de porc

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]