Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 incaltatoare
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:50
de Panacris 9
ieri la 09:30
pe 29.01 la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
de Constelatialeu 9
9 comentarii
de oanapl 7
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
de RODIMUR 8
RODIMUR
Lau
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...