Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 4 pahare de whisky
Lumanare parfumata
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 15:49
la 14:48
de Bucataras 6
la 09:55
de oanapl 7
ieri la 21:38
pe 14.03 la 17:06
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
5 voturi
4 voturi
oanapl
MotanLaOale
vasimur
alice_ciobanu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anett 1
Ana_O 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...