Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Ciocan pentru carne
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Coaster extensibil Cook Concept
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:55
de oanapl 7
ieri la 21:38
pe 14.03 la 17:06
pe 14.03 la 16:30
pe 14.03 la 09:47
3 comentarii
de Rocsi 9
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
alice_ciobanu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anett 1
Ana_O 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...