Amestecam faina cu sarea și praful de copt. Mixam uleiul cu zaharul, apoi adaugam gălbenușurile, laptele, ciocolata razuita si amestecul de faina. Punem in tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 180 grade C. Mixam albușurile cu sare și zahar, apoi adaugam faina si...
Amestecam apa cu drojdia, zaharul, sarea, ouăle și faina și frământam până aluatul e gata. Adaugam uleiul și mai framantam pana se incorporeaza. Lasam sa creasca 2 ore.
Dam dovleacul pe razatoare și il amestecam cu zaharul și scorțișoară. Il tinem pe foc mic pana se...
Batem albușurile spuma cu sare și zahar, apoi adaugam gălbenușurile, uleiul, sifonul, praful de copt și faina. Punem compoziția în tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 160 grade C.
Amesteca m ingredientele pt. sirop pana se dizolva zaharul....
Amestecam toate ingredientele și frământăm un aluat moale pe care il lasam sa creasca cateva ore.
Intindem foi, taiem gogosile si le mai lasam sa creasca pana se umfla apoi le prăjim in baie de ulei.
Le dam prin zahar pudra și sunt gata de servit.
Se amesteca laptele cu zaharul pana se dizolva si se adauga putina sare. Se bat ouăle si se adauga amestecul de lapte, apoi se pune într-o cratita si se fierbe pana se îngroașă amestecand continuu. Se lasa sa se răcească și se adaugă esenta. Se pune in pahare si se tine la...
Se amesteca afinele cu apa și se tin pe foc mic pana se înmoaie si se formează siropul, apoi se paseaza printr-o sita. Siropul obtinut se amesteca cu faina si se mai tine pe foc pana se îngroașă. Se lasa sa se răcească.
Se bat albușurile spuma cu zaharul și sarea. Se...
Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu ciocolata și zaharul si se fierbe. Se lasa sa se răcească putin si se adauga esenta si gelatina. Biscuitii se insiropeaza in cafea si se pune un strat intr-un castron tapetat cu folie, apoi un strat de crema, biscuiti insiropati in cafea si tot...
Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă esența, zaharul vanilinat și 5 linguri de faina. Se pune compoziția în tava unsa cu ulei. Vișinele se amesteca cu o lingura de faina și se pun peste blat si se coace 30 de minute, la 180 grade C.
Se hidratează gelatina. Se amesteca...
Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider.
Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam. Hidrat am gelatina, apoi o topim si o adaugam in...
Batem ouale cu sare si zahar, apoi adaugam mierea, praful de copt și faina. Împărțim compoziția în doua si o parte o amestecam cu cacaua. Tapetam tava cu hârtie de copt, punem partea maro, cea alba si coacem checul 45 de minute, la 160 grade C.
Se bat ouale. Se adauga zaharul treptat. Se bat pana se albesc. Se amesteca faina, cacaua, praful de copt si sarea. Se adauga peste oua impreuna cu esenta. Se pune intr-o tava unsa cu putin ulei si se coace 35 min la 180 grade C. Cand e gata, se lasa sa se raceasca. Se amesteca...
lntr-o craticioara, pe foc, se pun la fiert apa, uleiul, zaharul, sarea si untul si se lasa sa fiarba pana face bule. Se ia de pe foc, se adauga toata faina si se amesteca energic sa nu faca cocoloase. Se mai lasa pe foc pana cand aluatul se dezlipeste de pe marginea vasului. Se lasa cateva m...
Desert prajitura cu alune si ciocolata
Amestecam faina cu sarea și praful de copt. Mixam uleiul cu zaharul, apoi adaugam gălbenușurile, laptele, ciocolata razuita si amestecul de faina. Punem in tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 180 grade C. Mixam albușurile cu sare și zahar, apoi adaugam faina si...
Desert strudel impletit cu dovleac
Amestecam apa cu drojdia, zaharul, sarea, ouăle și faina și frământam până aluatul e gata. Adaugam uleiul și mai framantam pana se incorporeaza. Lasam sa creasca 2 ore. Dam dovleacul pe razatoare și il amestecam cu zaharul și scorțișoară. Il tinem pe foc mic pana se...
Desert prajitura cu ciocolata si frisca
Batem albușurile spuma cu sare și zahar, apoi adaugam gălbenușurile, uleiul, sifonul, praful de copt și faina. Punem compoziția în tava tapetata cu hârtie de copt și coacem 30 de minute la 160 grade C. Amesteca m ingredientele pt. sirop pana se dizolva zaharul....
Desert gogosi cu budinca
Amestecam toate ingredientele și frământăm un aluat moale pe care il lasam sa creasca cateva ore. Intindem foi, taiem gogosile si le mai lasam sa creasca pana se umfla apoi le prăjim in baie de ulei. Le dam prin zahar pudra și sunt gata de servit.
Desert inghetata de vanilie
Se amesteca laptele cu zaharul pana se dizolva si se adauga putina sare. Se bat ouăle si se adauga amestecul de lapte, apoi se pune într-o cratita si se fierbe pana se îngroașă amestecand continuu. Se lasa sa se răcească și se adaugă esenta. Se pune in pahare si se tine la...
Desert prajitura vacutei
Se amesteca afinele cu apa și se tin pe foc mic pana se înmoaie si se formează siropul, apoi se paseaza printr-o sita. Siropul obtinut se amesteca cu faina si se mai tine pe foc pana se îngroașă. Se lasa sa se răcească. Se bat albușurile spuma cu zaharul și sarea. Se...
Desert tort de biscuiti cu ciocolata
Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu ciocolata și zaharul si se fierbe. Se lasa sa se răcească putin si se adauga esenta si gelatina. Biscuitii se insiropeaza in cafea si se pune un strat intr-un castron tapetat cu folie, apoi un strat de crema, biscuiti insiropati in cafea si tot...
Desert prajitura cu visine, vanilie si jeleu
Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă esența, zaharul vanilinat și 5 linguri de faina. Se pune compoziția în tava unsa cu ulei. Vișinele se amesteca cu o lingura de faina și se pun peste blat si se coace 30 de minute, la 180 grade C. Se hidratează gelatina. Se amesteca...
Desert prajitura Caramela
Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider. Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam. Hidrat am gelatina, apoi o topim si o adaugam in...
Desert chec cu cacao
Batem ouale cu sare si zahar, apoi adaugam mierea, praful de copt și faina. Împărțim compoziția în doua si o parte o amestecam cu cacaua. Tapetam tava cu hârtie de copt, punem partea maro, cea alba si coacem checul 45 de minute, la 160 grade C.
Desert amandine
Se bat ouale. Se adauga zaharul treptat. Se bat pana se albesc. Se amesteca faina, cacaua, praful de copt si sarea. Se adauga peste oua impreuna cu esenta. Se pune intr-o tava unsa cu putin ulei si se coace 35 min la 180 grade C. Cand e gata, se lasa sa se raceasca. Se amesteca...
Desert choux a la creme
lntr-o craticioara, pe foc, se pun la fiert apa, uleiul, zaharul, sarea si untul si se lasa sa fiarba pana face bule. Se ia de pe foc, se adauga toata faina si se amesteca energic sa nu faca cocoloase. Se mai lasa pe foc pana cand aluatul se dezlipeste de pe marginea vasului. Se lasa cateva m...