Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 borcane de depozitare
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Tava pentru servire Jalz Jalz
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:51
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
pe 23.06 la 09:34
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
dantes 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LUK 1
Nepotica 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....