Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Ciocan pentru carne
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:16
de Caty 3
ieri la 20:11
ieri la 09:27
de Retete_gustoase 1
pe 30.07 la 12:45
pe 30.07 la 08:37
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
reisnaor_2006 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gusti 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...