Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Set de 2 decojitoare universale de legume
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Cantar digital pentru bucatarie
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:02
ieri la 10:37
pe 25.02 la 08:56
de Rocsi 9
pe 24.02 la 20:26
de laura_n 7
pe 24.02 la 11:51
5 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Lau
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
BurceaVasilica71 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
BurceaVasilica 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...