publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza casei
Blatul gata pregatit il intindeti cu sucitorul dupa dimensiunea tavii. Ungeti tava cu putin ulei. Puneti aluatul in tava, ungeti-l cu putin ketchup si presarati oregano. Adaugati pe rand dupa preferinta restul ingredientelor taiate feliute subtiri ( sunca, salamul, ardeiul )....
Pizza casei
Intindem aluatul de aproximaiv 1 cm grosime si in punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem ketchup, intindem uniform, adaugam oregano si restul ingredientelor treptat, astfel incat deasupra sa fie cascaval. Dam la cuptor pentru aproximativ 25 - 30 minute.