publicat la 29.03.2019
publicat la 24.03.2018
publicat la 22.12.2014
Ţi-am citit astăzi în CD-ul de la retrovizoare că o să te oprească poliţia pentru depăşirea vitezei. Ai mai luat vreo trei amenzi săptămâna asta, de la acelaşi echipaj. Dacă te întreabă ce-ai de gând cu atîtea procese verbale, zi şi tu că le păstrezi pentru tombolă.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu branza de vaci (Multicooker)
In oala mare se pune apa cu putina sare.Se seteaza BOIL pentru 8 minute pentru a fierbe apa. Dupa fierberea apei se adauga scoicile si se seteaza programul STEW pentru 30 de minute. Intre timp se pune intr-un castron branzasi se amesteca cu zaharul, ouale batute ,stafide si putina...
Scoici cu lapte (Multicooker)
Se adauga laptele, scoicile , sarea si zaharul (eu am pus 5 linguri) in Multicooker si se seteaza programul STEW pentru 40 minute.(Eu am amestecat din cand in cand pentru a fi sigura ca nu se lipeste). Cand este gata se adauga coaja de lamaie.
Omleta cu ceapa, marar si cas de vaca (Multicooker)
Am pus 2 linguri de ulei in oala mare a Multicooker-ului.Am selectat programul Fry pentru 5 minute apoi am adaugat ceapa taiata.Intre timp am batut ouale, am taiat mararul pe care l-am amestecat cu ouale batute si am taiat casul cubulete mici. Dupa 5 minute am adaugat casul taiat ,...
Ciorba de perisoare la Multicooker
La ciorba am pus apa, legumele si am setat modul STEW (pentru 60 mniute ).Dupa 30 minute am pus perisoarele si orezul ,dupa alte 10 minute cartofii, alte 10 minute borsul si zarzavatul, alte 5 minute leusteanul. Dupa 60 minute aparatul a terminat de facut ciorba.
Orez cu lapte la Multicooker
Am adaugat o canuta de orez, 4 ½ Canute lapte, 5 linguri zahar si sare.Am setat functia RICE/PASTA pentru 40 de minute. Am revenit peste 40 de minute. Orezul a iesit foarte foarte bun si aromat insa s-a lipit putin. Am adaugat zaharul vanilinat, apoi am pus in castronel si am...
Pate de casa
Se fierbe ficatul de pui, morcovul si 1-2 oua.Dupa ce se raceste, ficatul se da prin masina de tocat, la fel si morcovul si galbenusul de ou. Se amesteca, se adauga untul (tinut la temperatura camerei) si mararul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga sare si piper dupa gust....