Adinuta

1

Bucataras
incepator

Warsaw Poland

Bucataras din 20.09.2009

RETETE54
PRIETENI168
Retete / Dulciuri

Chocolate cake Julia Child

In Prajituri la 23 Feb 2012

Pasul 1: Se tapeteaza cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Untul tinut la temperatura camerei (mie mi-a bagat careva untul inapoi la frigider si l-am dat la microunde) se freaca bine folosind mixerul impreuna cu 2/3 cana zahar. Cand zaharul se topeste in mare parte...

Kremowka Papieska sau prajitura Papei

In Prajituri la 2 Feb 2012

Pasul 1 : Amesteca untul moale cu faina. Galbenusurile se amesteca bine cu apa, apoi se adauga in faina cu unt. Se framanta bine. Aluatul se imparte in doua, se intend doua foi pe hartie de copt si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Eu nu am impartit in doua, ci am copt o foaie mare. Aluatul...

Pere imbatate cu sos de vin

In Dulciuri la 26 Dec 2009

Pasul 1: Se spala bine lamaia, cu un pic de apa si otet (am inteles ca ii curata coaja de chimicale), se sterge si se taie felii. Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, betigasul de scortisoara si feliile de lamaie. Dupa 10 minute se scoate scortisoara si lamaia si se agauga perele. Se pun...

Fursecuri decorative

In Dulciuri la 26 Dec 2009

Pasul 1: Amestecam untul moale cu zaharul si ou. Frecam bine pana le amestecam si apoi le mixam bine cu robotul de bucatarie. Adaugam si scortisoara, zaharul vanilat si zeama de lamaie. Mai mixam un pic. Apoi adaugam si faina, cate putin si cu mixerul dat la treapta cea mai mica de viteza. Cand...

Inghetata cu unt de alune de casa

In Dulciuri la 16 Noi 2009

 Pasul 1: Am inceput cu alunele, pentru ca dureaza un pic realizarea untului. Se pun alunele in vasul robotului de bucatarie (iese mai usor daca vasul este mai mic) si se mixeaza bine. Alunele vor fi macinate, dar inca uscate. Asa ca le desprindem de pe marginile vasului, amestecam si mixam...

Tort de indragostiti

In Torturi la 2 Noi 2009

Pasul 1: Ciocolata se topeste la bain-marin si se lasa la racit. Ouale se bat bine cu zaharul circa 10 minute. Faina se cerne cate putin in compozitia de oua si se amesteca usor cu lingura. Se adauga si ciocolata topita. Omogenizam bine, apoi punem compozitia intr-o forma de tort tapetata cu...

Pierogi cu branza dulce si fructe

In Dulciuri la 18 Oct 2009

 Pasul 1: Pe o suprafata se cerne faina, se face o gaura la mijloc si se pun in ea uleiul, sarea si apa aproape fierbinte. Se amesteca intai cu alingura, iar apoi cand se mai raceste, se poate framanta. Se va obtine un aluat elastic. Nu exagerati cu framantatul pentru ca incepe sa se...

Muffins (briose) cu miere si albinute din martipan

In Dulciuri la 9 Oct 2009

Pasul 1: Cuptorul se incalzeste la 180 grade. Formele pentru briose se ung cu unt si faina. Biscuitii se sfarma (eu i-am facut praf :) la rasnita de cafea) si se amesteca intr-un vas adanc impreuna cu faina, praful de budinca, praful de copt, bicarbonatul si sarea. In alt vas oul se bate...

Martipan

In Dulciuri la 9 Oct 2009

Paul 1 : Pentru ca nu am avut faina de migdale, am dat prin rasnita de cafea fulgi de migdale cu cate un pic de faina la fiecare macinare (asta pentru ca migdalele sunt un pic uleioase, iar faina poate deveni ca o pasta in loc de praf). Odata faina "facuta", putem trece la realizarea...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]