Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.06.2014
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra
publicat la 19.06.2014
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 incaltatoare
Pensula de patiserie
Placa de tocat fata-verso
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:03
ieri la 11:31
ieri la 10:52
ieri la 09:20
ieri la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Adele
vasimur
MotanLaOale
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Orez cu lapte si dulceata de cirese
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra