Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.04.2020
Se cerne făina pe o coala mare de hârtie. ¾ cub de drojdie de amestecă cu 2 linguri de zahăr până devine ca o apă. Se adaugă un ou întreg și se bate in continuare. Se adaugă ½ ceașcă de lapte și se bate. Se adaugă 4 pumni de făină și se...
publicat la 19.04.2020
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 boluri Ellenge
Unghiera BISALUO
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:46
la 10:38
la 10:32
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
de Rocsi 9
6 comentarii
de Catalina L 8
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Bucataras
RODIMUR
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert cozonac cu nuca
Se cerne făina pe o coala mare de hârtie. ¾ cub de drojdie de amestecă cu 2 linguri de zahăr până devine ca o apă. Se adaugă un ou întreg și se bate in continuare. Se adaugă ½ ceașcă de lapte și se bate. Se adaugă 4 pumni de făină și se...