Se spala ceapa, ardeiul gras, gogosarul, radacina de patrunjel si morcovul, se taie marunt si se pun la fiert in apa.
Cand legumele sunt fierte, se pregatesc perisoarele.
Compozitia de perisoare se pregateste din ingredientele de mai sus si apoi se modeleaza mai mari sau mai mici dupa gustul...
fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede
- se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc.
- taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu...
Ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza
Se spala ceapa, ardeiul gras, gogosarul, radacina de patrunjel si morcovul, se taie marunt si se pun la fiert in apa. Cand legumele sunt fierte, se pregatesc perisoarele. Compozitia de perisoare se pregateste din ingredientele de mai sus si apoi se modeleaza mai mari sau mai mici dupa gustul...
Ciorba de fasole
fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede - se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc. - taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu...