Curmalele impreuna cu merisoarele se pun in blender si se paseaza pana rezulta o pasta (mai fina sau mai putin fina, in functie de cum doriti dvs). Se adauga apoi migdalele si se mai paseaza putin astfel incat bucatile de migdale sa ramana mai marisoare.
Din compozitia rezultata se formeaza...
Se curata legumele si se spala. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cele 2 linguri de ulei de masline. Cand devine putin sticloasa se adauga morcovul dat prin razatoarea mica si se mai calesc 1-2 minute. Se adauga apoi ardeiul rosu taiat cubulete si se mai calesc putin pana cand ardeiul...
Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele.
Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si...
Bomboane raw din migdale, caju si merisoare
Curmalele impreuna cu merisoarele se pun in blender si se paseaza pana rezulta o pasta (mai fina sau mai putin fina, in functie de cum doriti dvs). Se adauga apoi migdalele si se mai paseaza putin astfel incat bucatile de migdale sa ramana mai marisoare. Din compozitia rezultata se formeaza...
Pilaf de bulgur cu legume
Se curata legumele si se spala. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cele 2 linguri de ulei de masline. Cand devine putin sticloasa se adauga morcovul dat prin razatoarea mica si se mai calesc 1-2 minute. Se adauga apoi ardeiul rosu taiat cubulete si se mai calesc putin pana cand ardeiul...
Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval
Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele. Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si...