1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite, după care se curătă de oase, apoi se mărunţeşte într-un blender. Se mai verifică încă o dată de oase.
2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte într-o...
1. Peştele curăţat şi spălat, se usucă bine cu hârtie absorbantă sau cu un prosop curat. Se încinge grătarul, se presară cu sare marină şi se aşează peştele împreună cu legumele.
2. Între timp se pregăteşte mămăliga şi mujdeiul.
3. Când...
1.Peştele se curăţă de solzi şi maţe; dacă este prea mare pt grătarul sau plita pe care o aveţi se porţionează. Unii specialişti în saramură lasă crapul cu solzi şi îi curăţă după ce s-a fript, dar asta rămâne la aprecierea fiecăruia. Săbiţa se crestează...
1 . Începeţi prin a curăţa ştiuca. Pentru că vom folosi doar carnea, fără piele, nu e musai să curăţaţi solzii. Pur şi simplu, curăţaţi stomacul (icre nu veţi găsi, dar puteţi păstra ficatul), tăiaţi capul peştelui şi jupuiţi pielea. Alternativ, puteţi curăţa...
I recently discovered a wonderful website https://arxua.com/ , and it was a real eye-opener! It offers a huge collection of games that can interest even the most demanding gamers. The interface is intuitive and everything works quickly and smoothly. I have spent a lot of time here and am always satisfied. If you like online games, you should definitely check this site out!
Chifteluţe de somon la cuptor
1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite, după care se curătă de oase, apoi se mărunţeşte într-un blender. Se mai verifică încă o dată de oase. 2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte într-o...
Saramură de crap
1. Peştele curăţat şi spălat, se usucă bine cu hârtie absorbantă sau cu un prosop curat. Se încinge grătarul, se presară cu sare marină şi se aşează peştele împreună cu legumele. 2. Între timp se pregăteşte mămăliga şi mujdeiul. 3. Când...
Saramură din 3 peşti
1.Peştele se curăţă de solzi şi maţe; dacă este prea mare pt grătarul sau plita pe care o aveţi se porţionează. Unii specialişti în saramură lasă crapul cu solzi şi îi curăţă după ce s-a fript, dar asta rămâne la aprecierea fiecăruia. Săbiţa se crestează...
Chifteluţe de ştiucă
1 . Începeţi prin a curăţa ştiuca. Pentru că vom folosi doar carnea, fără piele, nu e musai să curăţaţi solzii. Pur şi simplu, curăţaţi stomacul (icre nu veţi găsi, dar puteţi păstra ficatul), tăiaţi capul peştelui şi jupuiţi pielea. Alternativ, puteţi curăţa...