Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:42
Voturi:21
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:37
de Retete_gustoase 1
la 16:49
de oanapl 8
ieri la 18:32
ieri la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Constelatialeu 9
5 comentarii
de Bucataras 6
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
laura_n
alba_zori 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ElenaGhivnici 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supă de fasole pestriţă
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...