savarinu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.04.2010

RETETE2
PRIETENI10
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv de sezon

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2010

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  . Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei . Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti . Fasolea verde se fierbe jumatate...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]