savarinu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.04.2010

RETETE2
PRIETENI11
Retete

Aperitiv de sezon

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2010

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  . Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei . Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti . Fasolea verde se fierbe jumatate...

Ciuperci cu legume

In Mancaruri de post la 27 Apr 2010

Se aleg cateva ciuperci mai marisoare , se spala ,  se curata si se prajesc  timp de un minut . Se intorc pe ambele fete pana cand incep sa se inmoaie si capata culoarea aurie legumele ( morcovi ,  telina , pastarnac ,  ardei gras , conopida ...) se prepara la cuptor...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]