Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
la 08:07
ieri la 12:07
ieri la 10:53
de oanapl 8
pe 21.12 la 20:13
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
vasimur
Adele
Lau 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....