Alte detalii
Am ajuns la Quan Quan intr-o seara din cursul saptamanii, aproape de ora inchiderii (21.00). Nu mai erau alti clienti si ni s-a spus ca e mult mai animat la pranz, cand vin corporatistii din zona la masa. Probabil ca mizeaza pe multi, pentru ca mesele sunt multe si numerotate, ca la cantinele de pe vremuri, iar decorul neutru nu indeamna la romantism. Locatia se afla intr-o cladire de business, chiar langa pasajul Baneasa, pe Ion Ionescu de la Brad. Conceptul Quan Quan implica participarea clientilor in procesul de gatit: iti alegi singur/a ingredientele din bolurile de la bufet (varietatea e mare, sunt legume cunoscute si exotice, plus diferite feluri de carne taiata marunt) si esti intrebat/a pe urma cat de iute iti place, dupa care iti este recomandat un sos; bolul tau, in care ai pus ce si cat ti-a venit, este trecut la bucatar care, in fata ta, le pune pe plita incinsa. Poti sa astepti la masa unde, daca ti-ai luat, te asteapta supa fierbinte. Cam in 7-10 minute vine si bolul cu felul principal, gatit si de tine, cu o portie de orez langa. Daca esti la pranz, te costa 30 de ron felul principal si 5 ron supa. Daca esti acolo seara, te costa 42 de ron, supa inclusa. Pentru inca o diferenta mica, poti sa mai iei cate portii vrei. Au si prajituri, aduse din alta parte, precum si o lista de vinuri. Gusturile sunt asemanatoare cu cele ale mancarurilor chinezesti, unul din bucatari e si el chinez, iar majoritatea ingredientelor cred ca vin din supermarket.
Cu concept de mancare rapida si locatia situata intr-o cladire de business langa alte cladiri de business, cei de la QuanQuan spera sa atraga in continuare angajatii din zona. Probabil ca asta este strategia potrivita, altfel nu vad de ce ar merge cineva sa manance acolo de mai multe ori. (Cristian Gheorghe)
Scrie parerea ta