Alte detalii
Hotelul Pullman a mai deschis un restaurant, in decembrie 2013, pe langa Barbizon si celelalte cateva mai mici din World Trade Center La Sipote. Au facut asta in fosta sala de conferinte Darclee, de la parter, chiar langa bar. Cred ca vor face si o terasa in exterior, vara, altfel ar pierde foarte mult.
Cum era de asteptat, sunt multe trimiteri patriotice La Sipote, cu accentul pe opera si personalitatea lui Ciprian Porumbescu, de la care au si niste partituri originale, primite de la mostenitorii marelui compozitor. Conceptul e unitar, bine realizat, toate lucrurile sunt de calitate La Sipote. Pacat, doar, ca nu are nicio fereastra.
Meniul e din bucataria romaneasca La Sipote, evident, atat din cea taraneasca, traditionala, cat si dein cea de zi cu zi, urbana. Au si niste meniuri ale zilei, cu trei feluri de mancare si un pahar cu vin, toate acestea la 25 de lei, pentru numerosii corporatisti de la birourile de sus, dar si de la cladirile invecinate. Cred ca vor avea multi clienti pentru aceasta formula, am incercat-o si eu si am considerat ca am facut o afacere foarte buna. Si celelalte feluri de mancare de La Sipote au fost bune. Niciunul iesti din comun, insa niciunul pe care sa-l lasi in farfurie.
Serviciul e cu eticheta, amenajarea la fel, ceea ce ne face sa spunem ca La Sipote se pozitioneaza ca un restaurant traditional romanesc de lux sau pe acolo oricum, in segmentul de high-end al gastronomiei cu specific national. Preturile sunt rezonabile, sper sa ramana asa, incat sa le vina bucurestenilor sa mearga acolo nu doar cand primesc un job la o firma cu sediul in WTC. (GB decembrie 2013)
Scrie parerea ta