Alte detalii
Restaurantul LA MATACHE a fost infiintat in anul 2001, fiind primul restaurant din zona care a impresionat prin designul original si calitatea produselor sale. De la produse cu specific fast-food si chinezesc, oferta restaurantului s-a diversificat cu timpul si cu acumularea de experienta culinara, impunandu-se prin produsele specifice bucatariei romanesti. Spatiul restaurantului s-a extins de la 9 metri patrati la 60 de metri patrati si se distinge prin amenajarea specifica fiecarui sezon in parte.
Oferta noastra cuprinde produse:
* fresh-food: pui kentucky, pui strips, pui shanghai, cartofi prajiti, cartofi pane, shaorma de berbecut si de pui, taquitos, sandwich tortilla.
* mancare traditionala romaneasca: tochitura, mancare de spanac cu ou, varza calita cu afumatura, sarmale cu carne, musaca, ostropel de pui cu piure, fasole cu afumatura, mamaliga; ciorba de burta, ciorba ardeleneasca de porc, ciorba taraneasca de legume, ciorba taraneasca de vacuta, supa de pui cu taitei, ciorba de pui a la grec.
* produse a la carte: bulete de cascaval, cascaval pane, frigarui de pui, friptura de pui, file de porc, scaricica la gratar, pastrav la gratar, carnati Matache la gratar, file de pastrav, salau a la meuniere, mititei, gulas de vita, ceafa de porc la gratar.
* preparate la gratar: file de porc, scaricica la gratar, friptura de pui, ceafa de porc, pastrav la gratar.
* produse de post: sarmale de post, orez cu legume, orez sarbesc, sote de legume, salata de vinete, salata de fasole batuta.
Scrie parerea ta