Alte detalii
Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur. Munceam toata ziua, negasind timp de a mai merge acasa, satul de aceleasi vesnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile cand ma astepta mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa. Cu foarte bun in ea. In visele mele mancam la mama.
Asa s-a nascut ideea. Asa s-a nascut La Mama. Din necesitate, din dor si de ce nu
din foame. Mama pune intotdeauna foarte bun in mancare. Mama nu se supara ca mananc mult. Intotdeauna la mama ma simt bine. Pentru ca este altceva.
Noi am pornit acum saisprezece ani, pe data de 27 februarie 1999, cu o idee. Am incercat sa pastram aceasta idee intacta, ba chiar sa o imbunatatim zi de zi. Pentru ca, asa cum pentru mama eu eram cel mai important atunci cand veneam acasa pentru o cina, asa si pentru noi, Dumneavoastra, clientii, sunteti cei mai importanti!
Catalin Mahu
Ca si la toate celelalte restaurante La Mama din Bucuresti pe care le stiu, conceptul e destul de bine definit: locatiile mari, bine facute, cu multa grija pentru functionalitate la volume mari de clienti. Mancarea e de volum: multe feluri (120 - numerotate!), ingrediente ieftine, preparare industriala, de tip cantina - putine sanse sa dai de ceva intr-adevar bun si deosebit. Atmosfera e vesela, sunt multi clienti in restaurantele lor, atrasi de preturile mici, in primul rand. (GB)
Scrie parerea ta