Alte detalii
Istoricul restaurantului nostru incepe in urma cu un deceniu. Am inceput doar cu partea de jos, respectiv cu crama si pub-ul, de unde si numele de Garlic Pub .... intre timp, am renovat si am extins bucataria. Astazi, dupa 11 ani de activitate, ne bucuram si de o terasa intima si cocheta.
E prima data cand am intrat la Garlic Pub. Prima surpriza a fost sa nu pot intra la 10 seara pentru ca restaurantul era plin, desi nu e un local mic. Asta m-a facut si mai curios si am revenit peste cateva zile. A doua surpriza placuta a fost sa vad proprietarul pe acolo - domnul acela bonom din poza - un om pe care iti face placere sa-l ai in preajma, care iti da sentimentul ca te afli la el acasa si ca se bucura sa te primeasca, un mancacios care a deschis un restaurant din pasiune si din placerea de a fi tot timpul inconjurat de prieteni in fata unui pahar. Am inteles mai bine atunci de ce scria "intrare in carciuma" pe usa... Mi-a mai placut si cum si-a amenajat dl Tusu restaurantul: foarte mult lemn, multe decoruri pe pereti si obiecte in jur, mesele rarefiate, cu mult loc intre ele, o atmosfera de vacanta, de loc nebucurestean si din alte timpuri printre sticlele, nichelurile si minimalismele care invadeaza din ce in ce mai mult teritoriul gastronomic. Meniul e jumatate italian, cu multa pizza (a pus un cuptor special pentru asta in mijlocul restaurantului) si paste, jumatate romanesc cu cateva feluri traditionale. Nu sunt multe feluri de mancare, si calitatea e destul de neuniforma. Are cateva lucruri bune la Garlic Pub, cu care se mandreste, altele mai banale si, din cand in cand mai ajunge in farfurie si ceva ce nu ar trebui sa fie acolo. Insa nu-ti vine sa te superi pe ei cand nu-ti place ceva, pentru ca chiar incearca sincer sa repare lucrururile din mers. Sunt sigur ca are clienti fideli, e exact genul de local in care iti face placere sa revii, chiar daca nu intotdeauna pentru mancare. Serviciul e si el destul de personal, fara plecaciuni si ceremonialuri inutile (ca sa nu spun penibile), noua ne-a facut multa placere sa-i avem in preajma. Preturile sunt rezonabile, cu 100 de lei poti manca foarte bine si bea cat sa trebuiasca sa pleci cu taxiul. Eu as recomanda oricui sa puna Garlic Pub pe orice lista a restaurantelor (mai mult decat) frecventabile in Bucuresti. (GB)
Scrie parerea ta