Bellini Bistro

Alte detalii
Restaurant cu specific italian

Nu am fost prea surprins sa vad ce succes are restaurantul Bellini de la Tineretului, dupa ce am trecut si pe la Thalia, tot din Tineretului. Se pare ca o reteta de succes include mancare italieneasca, sau cat mai apropiata de aceasta, cu ceva mancare romaneasca, neaparat, si o mancare muncita putin, totusi, care sa nu dea impresia ca e luata de la supermarket direct de la raionul de semipreparate si pusa, apoi, direct in farfurie. Cel mai important e ca mancarea sa nu fie rea. Daca dai peste ceva bun sau foarte buna acolo, cu atat mai bine. Si preturi rezonabile, evident! Asa e si la Bellini de la Tineretului. Restaurant de cartier cu niste sali destul de mari si cu o terasa acoperita si intunecoasa, amenajare si decoruri normale, mese inghesuite, de trebuie sa stai tot timpul cu burta supta, ca sa nu deranjezi vecinii. Meniu din bucataria italieneasca imens, intins pe 24 de pagini numai mancarea... chiar daca erau pagini mici si scris mare, tot e evident cum pot fi facute (sau, mai degraba, cum nu pot fi facute) felurile acelea de mancare de la Bellini. Preturile rezonabile, dupa cum am spus, mancarea rezonabila si ea (nu au "gustare calda!!!). Serviciul a fost foarte bun la Bellini, cu o chelnerita si o directoare adorabile amandoua. Clienti multi, cate doi, patru, sase, cu familie si copii, si normali la cap si isterici (de copii vorbesc acum), indragostiti in extaz, tot tacamul... Bellini de la Tineretului e un restaurant corect, deci, fara surprize, de niciun fel (poate cu exceptia personalului), la care merg, fara indoiala cei din zona Tineretului. Spre norocul lor am vazut ca au mai multe optiuni oarecum similare, si ma gandesc acum la Thalia, si La Bucur, ca sa spun doar de cele apropiate unul de altul (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]