Alte detalii
Restaurantul Potcoava e un success story de cartier, cu atat mai laudabil cu cat locuitorii zonei (Giulesti - Crangasi) nu pot numi niciun alt restaurant cat de cat frecventabil pe o raza foarte mare. Am auzit ca a fost deschis intr-o casa mica, la inceput, pe o straduta in apropierea Podului Grant, straduta cu blocuri mari comuniste, cenusii si urate, pe un trotuar, si cu case mici, din alte vremuri, pe trotuarul celalalt. Se pare ca au castigat bani buni cei de la Potcoava pentru ca au reusit sa extinda casa cu niste solutii arhitectonice bizare, insa care ii dau chiar un farmec in plus. Decorurile din interior sunt neasteptate pentru o asemenea locatie - le puteti vedea in poze. Meniul si-l numesc "international", insa poate fi considerat mai mult romanesc, cu feluri relativ simple, nesofisticate, insa destul de muncite in bucatarie, cele pe care le-am vazut eu. Au si scarboseniile de la supermarket, nu s-au putut abtine sa nu le strecoare in meniu, au vrut cu tot dinadinsul sa atinga suta de feluri, ca sa fie si ei in rand cu ceilalti... Insa proportia acestora pare sa fie semnificativ mai mica decat la alte restaurante, si acesta e, cu siguranta, unul dintre motivele pentru care Potcoava are mereu clienti. Serviciul e mecanic, cu chelneri apatici si obositi, cu gandul in alta parte. Preturile sunt rezonabile, mai ales ca portiile sunt destul de consistente. Cartile de credit nu fac parte din business model-ul celor de la Potcoava. Pe scurt, deci, restaurantul Potcoava raspunde unei nevoi a pietei giulestene, mersul la ei poate fi considerat un targ cinstit, primesti cam ceea ce astepti de la ei, pe atatia bani cati face. (GB)
Scrie parerea ta