Locatie
vizavi de Spitalul Victor Babeş şi de o staţie Petrom, fix în spatele Bisericii Catolice, la
mică distanţă de B-dul Decebal.
Capacitate
Localul are 64 de locuri înăuntru şi încă 16 pe terasă.
Se pot organiza mese festive de dimensiuni medii (40-60 persoane).
Locuri: 64 locuri, 48 fumători şi 16 nefumători
Acces wireless
Accesul la Internet prin wireless este gratuit pentru clienti.
Specialitatea bucătarului
O chestie imensă, crocantă, delicioasă, gătită cu mare dichis de către bucătarul nostru şef, după o reţetă secretă, servită cu hrean şi ardei iute cît cuprinde din partea casei. Merge de minune cu vin alb sau roşu sec.
Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga
Bucataras.ro
[email protected]
astriduta
La: 15.05.2012, 16:42
Maaaaaaaaaaaaaaaare dreptate fetelor! Am fost la un chef de pomina.
Bucatarul genial iar atmosfera super ok. Restaurantul e micut asa ca il poti inchiria pe tot (nu are mai mult de 60 de locuri, cu terasa cu tot), sau oricum, si daca ai 20 de invitati tot nu risti sa iti cante manelele altuia in cap (asta daca ar fi acceptate aici!)
Noua ne-a facut niste platouri cu "porcarii" si muraturi (pepene galben!) si asta a fost numai antreul, mama, mama......
Oricum au si site si facebook, unde mai posteaza poze cu mancarurile lor si oferte......
irina_v
La: 03.12.2011, 03:30
imi place la nebunie decorul lor si meniul desigur. m-am amuzat teribil citindu-l. ca sa vedeti ca nu-s nebuna va citez descrierea unui fel de mancare de acolo :
/\'Ciorbă de fasole cu costiţă afumată şi ciolan - 400/50g 10 lei
Autentic românească, ea reprezintă pentru români exact ce e brînza pentru francezi, oaia pentru mongoli, Colt-ul pentru americani şi femeia gonflabilă pentru flota italiană!\" =))
iata si dovada: http://www.lapiciorulporcului.ro/porcesc.html
irina_v
La: 03.12.2011, 03:27
am fost weekendul trecut la restaurantul \"La Piciorul Porcului\" si am incercat mancarea recomandata de tine Maria, Rasol de porc cu bere neagra si hrean. a fost delicios, ne-am lins pe degete, il recomand si eu cu toata increderea, va asigur ca nu veti regreta, singurul lucru pe care tb sa-l tineti minte este ca trebuie sa va programati pt aceasta mancare pt ca , spre deosebire de celelte pe care le fac pe loc, asta dureaza, insa merita tot \"deranjul\":.
data viitoare am ochit genunchiul ;)
irina_v
La: 06.10.2011, 13:05
eu am fost de curand la o nunta La Piciorul Porcului. mi-a placut foarte mult abianta, meniul, tot. (cam 50-60 de persoaner cred ca au fost)
cu siguranta o sa mai trec pe acolo, ba chiar ma bate gandul sa-i propun sotului ca pt aniversarea lui sa ne chemam prietenii La Piciorul Porcului.
maria_popescu
La: 02.10.2011, 18:25
foarte buna mancare se face La Piciorul Porcului. va recomand cu incredere \"Rasol de porc cu bere neagră, servit cu hrean\" cu mentiunea ca tb sa va hotarati pt acest fel de mancare cu doua zile inainte si sa-i sunati pt ca o zi carnea sta la bait, una la cuptor si iese o minunatie. mmm
bonus: gasesti tot timpul loc de parcare ;)