Crama Dunarea

Alte detalii
Restaurantul Dunarea a existat pana in 1977, s-a redeschis in 1980 si tot atunci a aparut Crama Dunarea. Cele doua unitati au functionat pana in 1992. In 2014 Crama Dunarea se redeschide. Noi credem ca, in Bucuresti, acum, este nevoie de un restaurant autentic traditional, cu decoruri luate din gospodariile taranesti, un restaurant-muzeu care sa readuca in inimile oamenilor spiritul romanesc, cadrul familial oportun degustarilor mancarurilor facute dupa retete demult uitate, asociate cu vinurile romanesti cele mai de seama. Interpretarea bucatariei traditionale intr-o varianta moderna nu face altceva decat sa scoata in evidenta farmecul bucatelor romanesti! Primul Congres Mondial al Traditiilor Culinare a avut loc in luna martie a acestui an la Bucuresti si a fost organizat de Asociatia Culturala Euro Est Alternativ. Crama Dunarea are la baza toate concluziile dialogului dintre cultura gastronomica romaneasca si ale gastronomiei din celelalte 48 de tari participante. Lunar, Crama Dunarea va avea ca invitati maestri ai artei culinare din toata lumea care vor pregati preparate culinare specifice tarilor lor de origine. Acestea vor intra in meniul traditional international al restaurantului!

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]