Vizita nr 2 - prinzul de azi. Totul la superlativ: mincarea, servirea, atmosfera. Cred ca este singurul local unde gasesti in meniu ciorba cu zeama de varza. Este delicioasa. La fel borsul de cocos ... In sfirsit am mincat cocoselul la sabie cu mujdei ... O bunatate ... Foarte fraged! Ce preturi mai au: o bere Ciuc - 6 lei, cartofi voievodali 7 lei, ciorba de cocos - 8 lei, palinca 50 ml - 8 lei, salata de muraturi asortate 5,5 lei ...
Vizita nr 1 - intr-o simbata seara de octombrie. Norocul nostru ca am avut vreme de pierdut, iesiseram sa stam al un pahar de vorba. Zic asta pentru ca mai intii ne-a luat comanda de mincare dupa vreo 40 de minute. Am cerut cocosei in sabie cu mujdei. Dupa 20 de minute, ne anunta ospatarul ca nu mai au ... Comandam pulpe la gratar, etc ... Dupa alte 20 de minute ospatarul vine sa se scuze ca mai dureaza, dar face un gest remarcabil: ne aduce un platou din partea casei cu icre, zacusca, salata de vinete, etc ... Pina la urma am mincat si pulpele + pastrama ... Mincarea este excelenta ... La final, generosul chelner care ne adusese gustarea din partea casei a incercat sa ne treaca o sticla de vin in plus ... N-a tinut ... Si a mai fost un minus. Chiar daca in salonul de nefuimatori torceau in semineu citiva butuci, a fost destul de frig deoarece tineau usa de la intrare larg deschisa ... Cred ca au inchis-o mesenii de 3-4 ori :)
Scrie parerea ta
Cautare restaurante
Propune restaurant
Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga
Bucataras
La: 31.10.2010, 21:41
Vizita nr 2 - prinzul de azi. Totul la superlativ: mincarea, servirea, atmosfera. Cred ca este singurul local unde gasesti in meniu ciorba cu zeama de varza. Este delicioasa. La fel borsul de cocos ... In sfirsit am mincat cocoselul la sabie cu mujdei ... O bunatate ... Foarte fraged! Ce preturi mai au: o bere Ciuc - 6 lei, cartofi voievodali 7 lei, ciorba de cocos - 8 lei, palinca 50 ml - 8 lei, salata de muraturi asortate 5,5 lei ...
Bucataras
La: 31.10.2010, 21:36
Vizita nr 1 - intr-o simbata seara de octombrie. Norocul nostru ca am avut vreme de pierdut, iesiseram sa stam al un pahar de vorba. Zic asta pentru ca mai intii ne-a luat comanda de mincare dupa vreo 40 de minute. Am cerut cocosei in sabie cu mujdei. Dupa 20 de minute, ne anunta ospatarul ca nu mai au ... Comandam pulpe la gratar, etc ... Dupa alte 20 de minute ospatarul vine sa se scuze ca mai dureaza, dar face un gest remarcabil: ne aduce un platou din partea casei cu icre, zacusca, salata de vinete, etc ... Pina la urma am mincat si pulpele + pastrama ... Mincarea este excelenta ... La final, generosul chelner care ne adusese gustarea din partea casei a incercat sa ne treaca o sticla de vin in plus ... N-a tinut ... Si a mai fost un minus. Chiar daca in salonul de nefuimatori torceau in semineu citiva butuci, a fost destul de frig deoarece tineau usa de la intrare larg deschisa ... Cred ca au inchis-o mesenii de 3-4 ori :)