Pentru aceasta reteta vom avea nevoie sa spalam pieptul de pui si sa-l punem la fiert intr-o oala incapatoare, umpluta cu apa pe jumatate pentru inceput. Acoperim oala si lasam sa fiarba pana cand apare spuma la suprafata apei. Incercam daca puiul se patrunde usor cu furculita, indepartam spuma...
Intr-o oala incapatoare punem apa rece si punem pieptul de pui intreg la fiert. Intre timp taiem legumele in bucati mari, ceapa o lasam intreaga pentru a nu se desface.
Scoatem spuma lasata de pui pana cand apa devine clara. Atunci cand carnea nu mai lasa spuma, adaugam legumele:...
Spalam legumele si apoi le taiem marunt...
Intr-o oala adanca punem intai legumele la fiert in putina apa si ulei pentru a se cali si acoperim cu un capac.
Cand sunt aproape fierte adaugam 1,5 l apa, bulionul.
Intre timp pregatim galustele astfel: separam ouale - albusurile le batem...
Ciorba de pui cu legume
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie sa spalam pieptul de pui si sa-l punem la fiert intr-o oala incapatoare, umpluta cu apa pe jumatate pentru inceput. Acoperim oala si lasam sa fiarba pana cand apare spuma la suprafata apei. Incercam daca puiul se patrunde usor cu furculita, indepartam spuma...
Ciorba radauteana
Intr-o oala incapatoare punem apa rece si punem pieptul de pui intreg la fiert. Intre timp taiem legumele in bucati mari, ceapa o lasam intreaga pentru a nu se desface. Scoatem spuma lasata de pui pana cand apa devine clara. Atunci cand carnea nu mai lasa spuma, adaugam legumele:...
Ciorba de legume cu galuste
Spalam legumele si apoi le taiem marunt... Intr-o oala adanca punem intai legumele la fiert in putina apa si ulei pentru a se cali si acoperim cu un capac. Cand sunt aproape fierte adaugam 1,5 l apa, bulionul. Intre timp pregatim galustele astfel: separam ouale - albusurile le batem...