Primul premiu consta intr-o masina de preparat paste de casa, marca Royalty Line, insotita de mai multe accesorii. Pentru a castiga acest premiu, intra pe blog si comenteaza la oricare dintre articolele sau retetele postate acolo, Cu cat mai multe comentarii, cu atat mai multe sanse de castig!...
Vă invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti, la o degustare de condimente. Cei care au mai fost la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor,...
Sunt foarte pasionat de condimente şi am fost unul dintre cei care au experimentat continuu şi care şi-au preparat singuri, folosind tigaia, piua şi blenderul, propriile amestecuri.
Condimentele preparate în casă, după părerea mea, nu au egal ca gust şi aromă....
Baghar, termen similar cu “tarka”, sau “tadka” ori “chaunk” este, in principiu, un ulei aromat folosit la asezonarea preparatelor din bucatariile indiana, pakistaneza, afgana. Grasimea este bine cunoscuta ca fiind abila in a extrage aroma si gustul...
Comenteaza pe blogul meu si poti castiga premii interesante
Primul premiu consta intr-o masina de preparat paste de casa, marca Royalty Line, insotita de mai multe accesorii. Pentru a castiga acest premiu, intra pe blog si comenteaza la oricare dintre articolele sau retetele postate acolo, Cu cat mai multe comentarii, cu atat mai multe sanse de castig!...
Degustare de condimente
Vă invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti, la o degustare de condimente. Cei care au mai fost la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor,...
"Dulce-de-iute": un condiment extrem de versatil
Sunt foarte pasionat de condimente şi am fost unul dintre cei care au experimentat continuu şi care şi-au preparat singuri, folosind tigaia, piua şi blenderul, propriile amestecuri. Condimentele preparate în casă, după părerea mea, nu au egal ca gust şi aromă....
Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare
Baghar, termen similar cu “tarka”, sau “tadka” ori “chaunk” este, in principiu, un ulei aromat folosit la asezonarea preparatelor din bucatariile indiana, pakistaneza, afgana. Grasimea este bine cunoscuta ca fiind abila in a extrage aroma si gustul...