rodicab54

1

Bucataras
incepator

Mississauga

Bucataras din 11.09.2011

RETETE0
PRIETENI1

Iepure cu masline

Bucatile de iepure care nu se pun la friptura le prajim putin in grasime si 1 - 2 cepe taiate marunt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea se fragezeste. Se adauga la fiert boabe de piper si foaie de dafin. Cand carnea este aproape fiarta se arunca o mana buna de masline mari crestate si se lasa sa fiarba cu carnea pana obtinem textura dorita. Se caleste citeste tot

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Vrei sa mai postezi o reteta, dar ti-e lene s-o prepari.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]