28_andreea

1

Bucataras
incepator

timisoara

Bucataras din 29.10.2010

RETETE14
PRIETENI2
Retete / Aperitive / Garnituri

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2011

ciupercile se curata de coaja si se aseaza intr-o tava.piciorusele se taie marunt si se calesc 5 minute intr-o lingura de ulei.cascavalul si branza se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga apoi piciorusele calite.se amesteca iara pana se omogenizeaza.cu crema obtinuta se umple...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 29 Oct 2010

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca impreuna cu pateul,1 lingura smantana,sare ,piper. intre timp sa face maioneza. se ia o lingura de maioneza si se amesteca cu compozitia de galbenusuri. jumatatile de albusuri se aseaza pe un...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 16.02.2014

choux a la creme

publicat la 16.02.2014

Jumari de casa

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Azi dai o petrecere la tine acasa. Si daca tot ai facut-o, inviti numai cunoscuti carora le prezinti scenarii despre cum ar fi lumea daca tu ai fi Dumnezeu… :)

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]