nyana

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 14.11.2009

RETETE43
PRIETENI31
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv platou de sarbatori 3

In Aperitive / Garnituri la 3 Ian 2010

SE vor taia dupa preferinta fiecaruia si se aseaza frumos pe un platou acoperit cu frunze de salata. checul aperitiv si rulada de pui sunt facute dupa retetele pregatite de bucatarasii nostri Bucataras Dragos si Bucataras Susu de pe acest site. pofta buna

Aperitiv platou de sarbatori 2

In Aperitive / Garnituri la 3 Ian 2010

Se vor taia cu gust si  se aranjeaza dupa preferinte.

Aperitiv platou de sarbatori

In Aperitive / Garnituri la 3 Ian 2010

toate se  vor taia frumos si se aseaza pe platou acoperit cu frunze de salata.  

Ciuperci umplute cu branza si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 24 Dec 2009

Ciupercile se curata bine se spala si se aseaza in tava.  Coditele ciupercilor se toaca marunt se amesteca cu branza de oaie si cu patrunjelul tocat se face k o pasta. Se umple ciupercile cu pasta de branza si se presara cascaval deasupra, se dau la cuptor 20-30 minute. POFTA BUNA

Omleta a la Puiu

In Aperitive / Garnituri la 19 Dec 2009

Se bat ouale  cu sare si piper. Se caleste ceapa in putin ulei apoi ciupercile si si bucatile de muschi azuga, si la sfarsit se calesc ardeiul rosu taiat fasii mai mari. Cand sunt toate bine calite se pun ouale batute si se intoarce  omleta pe ambele parti pt a se coace bine . La...

Ciuperci umplute cu porumb

In Aperitive / Garnituri la 23 Noi 2009

Se curata ciupercile  si se spala in apa rece Se toc marunt cozile si se amesteca intr-un bol cu untul ,mararul ,sarea si piperul, si apoi se pune porumbul. Ciupercile umplute se pun intr-o tava si se dau la cuptor 25-30 minute sau mai mult dupa preferinta Se servesc calde cu...

Clatite umplute cu branza la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 23 Noi 2009

Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se adauga branza treptat pana se ingroasa si la...

Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca

In Aperitive / Garnituri la 19 Noi 2009

Fiierbem cartofii in coaja. Ii decojim si ii  dam pe razatoarea mica. Adaugam faina, sarea, piperul, mararul si ouale. Framantam bine. Ungem cu ulei o forma rotunda si o tapetam cu faina. Asezam turta in forma si o lasam la copt 30 de minute la 190 grade. Intr-o tigaie incingem 2 linguri...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]