Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.07.2013
1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute) de 1-1,2 centimetri. Se pun intr-un vas cu 150 ml...
mai multe
publicat la 06.07.2013
Termometru cu ecran LCD
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:47
ieri la 09:28
pe 14.04 la 11:06
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
1 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Geanina87 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
SanatateAcasa 1
UNICA 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Compot de dovlecel
1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute) de 1-1,2 centimetri. Se pun intr-un vas cu 150 ml...