Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 10 forme pentru briose
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 04.10 la 17:37
pe 04.10 la 16:54
de bucatarasa 1
pe 04.10 la 14:56
pe 04.10 la 14:50
pe 04.10 la 14:44
de oanapl 7
10 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Caty
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.