Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 2 teluri Kasahome
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Ciocan pentru carne
Taburet pliabil telescopic
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 19:05
de Bucataras 6
pe 03.01 la 10:46
pe 03.01 la 10:38
pe 03.01 la 10:32
pe 31.12 la 10:43
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
marinicayou10 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mika1986 1
SavoriUrbane 1
alexa0105 1
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.