Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Perna ergonomica Karll
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:46
la 10:38
la 10:32
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
de Rocsi 9
6 comentarii
de Catalina L 8
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Constelatialeu
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.