Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Perie de pantofi
Perna ergonomica Karll
Cantar digital pentru bucatarie
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
de Bucataras 6
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
pe 27.02 la 09:02
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
alinutzika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alinutza1983 1
dany3la 1
MinoPh 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...