Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 borcane de depozitare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:02
ieri la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
anca_rm 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...