heera

1

Bucataras
incepator

larnaka

Bucataras din 17.07.2013

RETETE5
PRIETENI17
Retete

Prajitura cu ciocolata si cocos

In Prajituri la 31 Iul 2013

Pentru inceput ne apucam de blatul prajiturii.Spargem ouale separam albusul de galbenus,albusul il batem pana se intareste,apoi adaugam zaharul si il mixam bine pana ce zaharul se topeste,apoi adaugam si galbenusurile si 300ml lapte. Separat faina o amestecam cu praful de copt apoi o adaugam...

Chiftelute prajite

In Mancaruri cu carne la 21 Iul 2013

Se amesteca carnea tocata cu un ou( sau depinde de cantitatea de carne pe care o aveti),sare piper marar  si usturoi. Eu stiu din copilarie ca bunica mea punea cartofi dati prin razatoare in carne ca drept dovada asta am facut si eu,deci si cartofi. Se amesteca ingredientele bine...

Orez bali

In Aperitive / Garnituri la 21 Iul 2013

Pentru inceput se pune orezul la fiert. Apoi intr-un wok sau o tigaie mai inalta se pune pieptul de pui taiat cubulete la prajit cand e rumen se aduga ceapa cu ardeiul si ele taiate cubulete se aduga putina sare si pier se lasa la calit impruna cu puiul. Apoi se aduga un ou se amesteca...

Ostropel de pui

In Pui la 17 Iul 2013

Se caleste carnea peste care presarati sare si piper Adaugati vinul lasati sa se inabuse cu carnea cca 10 minute Scoateti carnea si adaugati ceapa cu ardeiul gras la prajit inca vreo 5 minute, apoi adaugati rosiile decojite sau sucul de rosii (asta am avut eu), cimbrul taiat marunt si foile...

Ciorbita de pui cu taitei de casa

In Ciorbe la 17 Iul 2013

Se pune carnea la fiert. Se adauga putina sare pentru a se spumui mai repede. Dupa ce a fiert carnea se aduga legumele mai putin cartofii si dovlecelul. Dupa ce au fiert se poate adauga dovlecelul. Se adauga rosiile sau sucul de rosii. Intre timp ne apucam de taitei de casa. Batem un ou cu...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 31.07.2013

Prajitura cu ciocolata si cocos

publicat la 21.07.2013

Chiftelute prajite

publicat la 21.07.2013

Orez bali

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]