Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!
Voturi:24
Voturi:21
In cont 1
Pensula de patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perna ergonomica Karll
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:50
de oanapl 7
pe 17.11 la 21:53
de Caty 3
pe 17.11 la 17:39
pe 17.11 la 16:35
pe 17.11 la 09:23
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
RODIMUR
Rocsi
simona119 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.