BANANA IN ALIMENTATIA SUGARULUI
03.01.2013 / 15:29
Citeaza
Hello fetelor. Voi la ce varsta ati introdus banana in alimentatia bebelusilor vostri? Citisem zilele trecute pe net ca nu sunt recomandate sugarilor pentru ca sunt stropite cu substante chimice iar acestea trec prin coaja si ajung la fructul propriu-zis. Voua ce v-a spus medicul pediatru referitor la acest fruct?
03.01.2013 / 22:13
Citeazaelizahorj a spus:
Hello fetelor. Voi la ce varsta ati introdus banana in alimentatia bebelusilor vostri? Citisem zilele trecute pe net ca nu sunt recomandate sugarilor pentru ca sunt stropite cu substante chimice iar acestea trec prin coaja si ajung la fructul propriu-zis. Voua ce v-a spus medicul pediatru referitor la acest fruct?
eu am dat la copii mei dupa 5 luni...
04.01.2013 / 11:40
Citeaza
Nu neg faptul ca fructele si legumele sunt pline de toate tampeniile, dar daca e ne gandim... n-ar mai trebui sa mancam nimic.
Eu le-am dat dupa 7-8 luni, cate putin.
04.01.2013 / 14:24
Citeaza
Fetelor, multumesc frumos ca mi-ati impartasit aspectele de mai sus :) Adevarul este ca, daca ne gandim cam toate fructele sunt stropite dar eu nu intelegeam de ce am gasit in special acest lucru referitor la banane.
07.08.2022 / 01:34
Citeazaelizahorj a spus:
Great site i love it keep posting more! Click here