modules/forum/post.tpl

Vreau să găsesc un panou smm bun pentru youtube

18.10.2024 / 19:47

Nick: Butuzom
Bucataras incepator
Bucataras din: 13.10.2024
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Am început recent să mă gândesc la strategii pentru a-mi crește canalul de YouTube. Am observat că, indiferent de cât de bun este conținutul meu, abonații nu vin atât de repede pe cât m-aș aștepta. Am auzit de la un prieten că ar fi o opțiune de a cumpăra abonați. La început, mi s-a părut o idee ciudată, dar apoi m-am gândit că poate fi o metodă pentru a îmi face canalul să pară mai popular și atrăgător. Ați încercat vreodată asta? Care ar fi riscurile? Oare contează calitatea abonaților? Ar trebui să fac asta sau să mă concentrez doar pe conținut?

Citeaza

18.10.2024 / 19:50

Nick: Flashon
Bucataras incepator
Bucataras din: 13.10.2024
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Butuzom a spus:

Am început recent să mă gândesc la strategii pentru a-mi crește canalul de YouTube. Am observat că, indiferent de cât de bun este conținutul meu, abonații nu vin atât de repede pe cât m-aș aștepta. Am auzit de la un prieten că ar fi o opțiune de a cumpăra abonați. La început, mi s-a părut o idee ciudată, dar apoi m-am gândit că poate fi o metodă pentru a îmi face canalul să pară mai popular și atrăgător. Ați încercat vreodată asta? Care ar fi riscurile? Oare contează calitatea abonaților? Ar trebui să fac asta sau să mă concentrez doar pe conținut?

Eu cred că, în general, cumpărarea de abonați nu este cea mai bună idee. Dacă te uiți la canalul tău, e important să ai o comunitate reală și implicată. Am avut un prieten care a cumpărat abonați și, deși numărul a crescut rapid, interacțiunea cu videoclipurile sale a fost aproape inexistentă. Așa că, în loc să cumperi, poate că ar trebui să te concentrezi pe marketingul organic. O recomandare ar fi să îți optimizezi videoclipurile pentru căutare și să folosești rețelele sociale pentru a atrage public. Poți verifica link-ul site-ului aici pentru strategii mai detaliate. Top4smm este o companie de încredere, cunoscută pentru că poate oferi soluții de promovare eficace, fără a compromite calitatea canalului tău. Cumpărarea abonaților poate părea o soluție rapidă, dar pe termen lung, calitatea și implicarea contează mult mai mult.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Rocsi

1266 puncte