Locuri frumoase in Romania?
12.11.2009 / 11:24
si noi mergem in Apuseni de cativa ani, anul asta am fost deja de 2 ori, la Sohodol...absolut de vis locul ala, Tara Motilor!
noi nu stam in pensiuni prea pretentioase, avem acolo un amic, are o pensiune noua, draguta, in Scarisoara, la preturi rezonabile, insa locul nostru de vis este in Sohodol, unde inchiriam la preturi modice, casuta bunicilor, unde trebuie sa te gospodsaresti singur, nefiind nimeni acolo...nu va pot spune ce bine e, in varf de deal, demential!
acolo am bucatarit si dulceata de nuci...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 12.11.2009 17:33:36
13.11.2009 / 17:30
Citeazamsyc a spus:
in apuseni recomand cheile galbenei . eu mi-am propus sa le fac si toamna cand e mai multa apa dar din pacate nu am ajuns ps: toamna asta
eu am vazut la o emisiune despre cheile galbenei - natura si aventura http://www.youtube.com/watch?v=QFe06TXk8KE
superrr
13.11.2009 / 20:26
CiteazaCatalin a spus:
Cel mai frumos loc din Romania e bucataria mea, cind ma cheama Oana la masa
ce frumos catalin aproape ca mi=au dat lacrimile foarte frumos spus, ar trebui mai multi barbati sa spuna si sa gandeasca asa...mare rasplata pt o sotie si mama sa mai auda/citeasca de la sot asa cuvinte, bravo!
13.11.2009 / 22:35
Citeaza
Vreau si eu o bucatarie noua, moderna, masina de spalat vase
Sa mai zic??
14.11.2009 / 00:06
CiteazaOana a spus:
Vreau si eu o bucatarie noua, moderna, masina de spalat vase Sa mai zic??
Măi, noi avem în apartamentul din Dublin o mașină de spălat vase care stă degeaba. Dacă plătești transportul..........
Eu n-o sufăr, sînt oricum mare fan de spălat vase manual, așa că săraca zace în bucătărie. Tanti irlandeze nu prea pun mîna pe vase, lasă mașinile să lucreze, așa că mai toată lumea are o astfel de mașină în casă, dotare standard.
Recomandari pentru tine si casa ta
14.11.2009 / 00:08
Citeazarivka a spus:
ce frumos catalin aproape ca mi=au dat lacrimile foarte frumos spus, ar trebui mai multi barbati sa spuna si sa gandeasca asa...mare rasplata pt o sotie si mama sa mai auda/citeasca de la sot asa cuvinte, bravo!
Oho, cunosc o grămadă de astfel de bărbați, inclusiv pe mine .
19.11.2009 / 00:21
Daca vrei sa faci miscare si nu ai mari pretentii,poti merge la Cetatea Soimos in jud. Arad.E o cetate de prin anii 1300,si ofera o priveliste minunata a vaii Muresului.La baza ei se afla si un camping dragut chiar pe malul Muresului.Pe perioada de criza este super de vizitat cetatea.Se afla la 3 km de gara CFR Radna,pe DN 7,la iesirea din Lipova catre Deva.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 19.11.2009 09:28:29
19.11.2009 / 09:29
Citeaza
Ala, am fost la un pas de a ajunge la Pensiunea Lara insa am citit pe net citeva comentarii foarte rele despre ... Asa ca n-am mai ajuns. Apoi mi-a povestit cineva care a fost acolo ca e ok. Tu cum te-ai simtit, a fost totul in regula?
19.11.2009 / 09:30
Citeazaadinaciosescu a spus:
Daca vrei sa faci miscare si nu ai mari pretentii,poti merge la Cetatea Soimos in jud. Arad.E o cetate de prin anii 1300,si ofera o priveliste minunata a vaii Muresului.La baza ei se afla si un camping dragut chiar pe malul Muresului.Pe perioada de criza este super de vizitat cetatea.Se afla la 3 km de gara CFR Radna,pe DN 7,la iesirea din Lipova catre Deva. Cetate Soimos
Arata super, unde te poti caza in zona?
20.11.2009 / 10:51
Citeaza
Bucataras, eu am fost anul trecut, tot toamna, cu un grup mai mare si am ocupat toata pensiunea. Conditiile au fost excelente, personalul foarte ok. Am avut micul dejun inclus, dar ne-au si gatit la cerere (ciorbita, clatite, ...) si ne-au ajutat si cu gratarul. Per ansamblu a fost foarte bine. Acuma sper doar sa nu se fi schimbat ceva de anul trecut ...
24.01.2010 / 23:13
CiteazaCatalin a spus:
Cel mai frumos loc din Romania e bucataria mea, cind ma cheama Oana la masa
doar dragostea trece prin ... papilele gustative
25.01.2010 / 10:58
Citeaza
Am venit si eu pe aici..... Imi cam prind urechile. Sa vorbesc si eu cu lumea si zic sa intru p'aici sa scriu. Ma mai relaxez si eu intre examene
25.01.2010 / 11:03
Citeaza
Am fost anul trecut la Magura unde s-a filmat emisiunea Serviti va rog. Foarte frumos, o zona virgina de vis, in creierii muntilor. Recomandata celor care iubesc linistea si vor sa scape de Bucuresti. Va pot pune si un link cu fotografiile, sper sa am voie daca nu il voi sterge. O singura problema am avut si nu stiu de ce nu ma mira: mancareaaaaa. Era sa mor p'acolo nemancata noroc ca am avut provizii de acasa si ne-au ajuns doua zile.
http://picasaweb.google.com/cata.susu/CasaDobreUniversulMunteluiSatMaguraEmisiuneaServitiVaRog#
25.01.2010 / 11:14
Citeaza
Toata lumea e ocupata la ora asta si eu vorbesc singurae bine si asa decat deloc.