trucuri pt frumusete, creme ,produse cosmetice
22.05.2015 / 09:33
Citeaza
Trucurile pentru frumusete le putem afla doar din cabinetele de mak-up. Ele stiu cel mai bine ce trebuie sa facem pentru a arata mai frumoase si mai tinere:).
10.12.2015 / 14:32
Citeaza
Sanatatea pielii se poate obtine si prin diverse trucuri. Sunt plante sau legume care sunt foarte eficiente in cresterea elasticitatii pielii sau in intinerirea tenului.
19.01.2016 / 11:11
Citeaza
Foarte multe trucuri aflam daca stam de vorba cu o persoana care e make up. Ei stiu cel mai bine acele trucuri care ne ajuta sa ne ascundem anumite defecte sau sa ne evidentiem partile care ne avantajeaza.
03.08.2016 / 13:11
Citeaza
Marya pe sit-ul ala sunt si alte produse pentru infrumusetare. Multumesc!
Recomandari pentru tine si casa ta
14.09.2016 / 13:28
Citeaza
Pentru infrumusetare eu merg la make-up artiste si ele chiar stiu ce au de facut. Sunt foarte multumita de lucrarile pe care mi le-au facut.
03.10.2016 / 11:00
Citeaza
Si serurile pot fi eficiente in lupta impotriva ridurilor sau a tenului imbatranit.
17.02.2017 / 01:10
Citeaza
Eu de exemplu mai merg si la saloane de cosmetica sa mai aud/vad anumite trucuri, pe langa tratamentele ce mi le fac, chiar e super, mai schimbi o parere, doua :)
29.03.2017 / 13:25
Citeazamarya1 a spus:
Cellinea din ce am auzit ar fi un produs bun pentru celulita.
Marya tu ai utilizat acel produs pentru celulita?
Faza e ca sunt zeci de produse pentru celulita pe piata ca nu mai stii ce sa alegi.
02.11.2017 / 15:21
Citeazamarya1 a spus:
Cellinea din ce am auzit ar fi un produs bun pentru celulita.
Exista pe piata foarte multe produse care pot sa stopeze caderea parului. Caderea parului poate sa provina si de la o dereglare hormonala care poate sa afecteze organismul la un moment dat.
17.11.2017 / 11:42
Citeaza
Si masajele anticelulitice sunt utile pentru eliminarea celulitei in intregime. E un proces de lunga durata care necesita o coordonare buna.
27.11.2017 / 10:18
Citeaza
In general celulita apare din cauza alimentatiei pe care o avem. Daca mancam tot felul de porcarii e normal sa apara si astfel de afectiuni.
22.01.2018 / 11:58
Citeazapinapuf a spus:
Exista pe piata foarte multe produse care pot sa stopeze caderea parului. Caderea parului poate sa provina si de la o dereglare hormonala care poate sa afecteze organismul la un moment dat.
Pentru ameliorarea celulitei foarte multe persoane incearca masaju. Masajul anticelulitic facut asa cum trebuie poate ajuta enorm la eliminarea celulitei, dar ofera si o stare de bine organismului per ansamblu.