Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
hateg
Bucataras din 05.01.2014
se amesteca galbenusele cu zaharul, cacaua se adauga faina si praful de copt aceasta compozitie se pune intro forma unsa si tapetata...
Se coace intr-o tava sau forma treptunghilara usa si tapetata cu faina, se coace 20 min. crema 4 galbenuse se freaca cu o lingura si...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Pensula de patiserie
Ciocan pentru carne
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Taietor de pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
de Bucataras 6
la 08:25
de RODIMUR 8
ieri la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Panacris
vasimur
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Betivana
se amesteca galbenusele cu zaharul, cacaua se adauga faina si praful de copt aceasta compozitie se pune intro forma unsa si tapetata...