Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
hateg
Bucataras din 05.01.2014
se amesteca galbenusele cu zaharul, cacaua se adauga faina si praful de copt aceasta compozitie se pune intro forma unsa si tapetata...
Se coace intr-o tava sau forma treptunghilara usa si tapetata cu faina, se coace 20 min. crema 4 galbenuse se freaca cu o lingura si...
mai multe
publicat la 05.01.2014
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:41
ieri la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Bucataras
vasimur
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Betivana
se amesteca galbenusele cu zaharul, cacaua se adauga faina si praful de copt aceasta compozitie se pune intro forma unsa si tapetata...