Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.11.2011
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...
mai multe
publicat la 26.02.2013
Taietor de pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Lumanare parfumata
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 13:55
de Bucataras 8
la 13:15
ieri la 10:29
de Rocsi 9
pe 27.10 la 20:10
pe 27.10 la 11:23
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
aalliinnaa07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui lipicios cu orez salbatic
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...