Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.11.2011
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...
mai multe
publicat la 26.02.2013
Pensula de patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:19
ieri la 09:04
de Rocsi 9
pe 27.05 la 20:13
de laura_n 7
pe 27.05 la 13:19
pe 27.05 la 08:29
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
daniastefania 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mony 1
ella_spy 1
luchiana 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui lipicios cu orez salbatic
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...