Blogul culinar al Marianei
Oua prepelita umplute cu piure de alune caju si vinete
Data:25.09.2010Ingrediente 6 portii:2 vinete2 crengute cimbru7 linguri ulei masline2 catei usturoi1 ceapa... articol complet
Salata de linte cu vinete
Data:25.09.2010Ingrediente 4 portii:Gatesti in avans:1 vanata mare,violet1-2 catei usturoi½ cana linte... articol complet
Vinete condimentate
Data:20.09.2010Ingrediente:800 g vinete/2 mari,taiate cuburi de 1 cm4 catei usturoi,tocati50 g ghimbir... articol complet
Salata cartofi cu ierburi si coaja lamaie
Data:20.09.2010Ingrediente:1,250 g cartofi rosii,mici3 linguri otet orez,fara sare si piper¾ cana maioneza4... articol complet
Prajitura cu lamaie si glazura
Data:20.09.2010Ingrediente:Pt blat:8 albusuri16 linguri unt rece,nesarat,taiat bucati/225 gr2 cani zahar1... articol complet
Salata de pui cu 2 feluri orez
Data:20.09.2010Ingrediente:6 piepti de pui cu os,fiert, se taie în cuburi 1 cana orez alb fiert2 cani orez... articol complet
Anghinare cu maioneza de hamsie
Data:20.09.2010Ingrediente:4 anghinare2 lamai taiate in ½1 cana vin alb4 catei usturoi2 frunze dafin1 litru... articol complet
Paste Giani
Data:20.09.2010200 g paste1 ceapa mica1 morcov1/2 telina1 lingura rasa patrunjel tocat50 g sunca cruda2 linguri... articol complet
Prajitura cu sirop de vin/Borrachitos
Data:20.09.2010Ingrediente:125 g unt275 g zahar½ cana vin alb10 galbenusuri210 g faina simpla3 lingurite praf... articol complet
Supa de castraveti si salata "Nevasta buna"
Data:16.09.2010Ingrediente 6 portii:500 g castraveti verzi1 salata verde mare/2 mici1 1/2 litru zeama carne1... articol complet
Castraveti cu sos olandez
Data:16.09.2010Ingrediente 6 portii:1 kg castraveti cruzi120 g untsare1/2 lamaie2 linguri smantanapiper alb3... articol complet
Supa de chimen ca la Hateg
Data:16.09.2010Ingrediente 6 portii:250 g zarzavat de supa1 lingura chimensarepiper10 boabe ienupar1 1/4 lingura... articol complet
Zacusca de ciuperci
Data:15.09.2010Ingrediente:1,5 kg ciuperci champignon50 buc gogosari2 kg rosii20 boabe pipersare1 kg ceapa1... articol complet
Muraturi asortate
Data:15.09.2010Ingrediente:5 kg gogonele1-2 conopide1 varza rosie2-3 morcovi1 kg kapia verde2 kg castraveti... articol complet
Gogosari in otet cu miere
Data:15.09.2010Ingrediente:5 kg gogosari3 litri apa400 g zaharboabe mustarfrunze telinahreanbucatele conopida125... articol complet
Ardei iuti bulgaresti
Data:15.09.2010Ingrediente:5 kg ardei iuti1 litru otet1,5 litru apa2 linguri sarefoi dafin100 g boabe mustar100... articol complet
Pasta de ton
Data:14.09.2010Ingrediente:1 cana de ton în saramură, bine scurs2 cana de brânză Cheddar rasă1 / 2 cana,... articol complet
Ceai cu menta si whiskey
Data:14.09.2010Ingrediente:8 cani apa½ cana zahar8 plicuri ceai½ cana frunze menta2 cani BourbonMDP:In cratita... articol complet
Crema dulce de dovlecei
Data:14.09.2010900 g dovlecei800 g zahar120 g unt2 lamaiMDP:Faci piure dovleceii cruzi,apoi ii fierbi cu... articol complet
Dovlecei murati
Data:09.09.2010900 g dovlecei-zucchini,cu coajaCureti:3 cepe medii,feliate,acoperi cu apa rece si pui ¼ cana... articol complet