Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Mămăliguțe cu miere și fructe de pădure

Data:06.07.2016

Am crescut cu mămăliguță caldă, făcută de bunica, și cu ou ochi, prăjit direct în... articol complet

Bulz

Data:05.07.2016

Eu sunt ceea ce numesc un „copil de asfalt”; crescut în oraș, cu bunici în […] The... articol complet

Tocăniţă de pui, cu ciuperci şi măsline

Data:04.07.2016

Ador tocăniţa şi o prepar ori de câte ori îmi cade în mână un pui […] The post... articol complet

Tartă cu ciocolată, zmeură şi apă de trandafiri

Data:29.06.2016

Mie tango-ul îmi inspiră eleganță, perfecţiune şi senzualitate, exact ca această tartă.... articol complet

Choripán, cu drag din Argentina

Data:28.06.2016

Datorită mediului în care lucrez, am posibilitatea să interacționez cu oameni din toate... articol complet

Ne apropiem de finala locală San Pellegrino Young Chef 2016

Data:27.06.2016

Au mai rămas două săptămâni până la finala locală a San Pellegrino Young Chef 2016, cel... articol complet

Vită și Tango

Data:27.06.2016

Cam la asta se rezumă toată cultura mea generală legată de Argentina și în momentul... articol complet

Martini

Data:25.06.2016

Salutare, Mereu am preferat să lucrez în locuri în care există şi o bucătarie, deoarece... articol complet

Tort cu morcovi şi ghimbir

Data:23.06.2016

Morcovul este una dintre rădăcinoasele care merg foarte bine şi în combinaţii dulci, nu doar... articol complet

Ciorbă de păcate

Data:22.06.2016

Undeva adânc înrădăcinat în felul meu de a gândi mâncarea se află lecțiile primite,... articol complet

Pește roz pe negru

Data:21.06.2016

După extravaganța și răsfățul cu tort de săptămână trecută, cu care mi-am tratat... articol complet

Trifle cu lemon curd, căpșune și iaurt

Data:17.06.2016

Încep seria rețetelor publicate pe blogul www.adihadean.ro cu acest delicios desert, ușor de... articol complet

Andreea Dianu – Noul intern pe blog

Data:16.06.2016

Poziția liberă în cadrul proiectului Internii 2016 a fost ocupată. Andreea Dianu este cea... articol complet

Medium rare, finalul primului sezon

Data:15.06.2016

Primul sezon Medium Rare la Europa FM s-a încheiat cu o petrecere la Ferma Dacilor, […]... articol complet

Tort de poveste

Data:14.06.2016

Voi lăsa pozele să-și spună cuvântul, dar nu înainte să adaug că este un tort […]... articol complet

Plăcinte pentru meci

Data:13.06.2016

“Apoi, drept să vă spun, că atunci degeaba mai stricați mâncarea, dragii mei… Să... articol complet

Tartă cu frăguțe

Data:08.06.2016

Weekendul trecut m-am luptat vreo jumătate de oră cu melcii pentru un castron de frăguțe... articol complet

Ștrudel cu cireșe de mai

Data:07.06.2016

În această perioadă vrem să mâncăm cât mai multe căpșuni și cireșe și întotdeauna... articol complet

Hădean.live – blog pe viață

Data:06.06.2016

În ultimii doi ani am făcut foarte multe lucruri, am produs foarte mult conținut care... articol complet

Cârnăciori în viță de vie

Data:06.06.2016

Dacă un polonez s-ar afla în situația de a-și alege ultima lui masă, cu siguranță... articol complet